Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Deventer

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Deventer

Geert Grootestraat 1

 • 0570-644819
 • 7411GS Deventer
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Is jouw banenzoektocht begonnen? Wij helpen je!

Op zoek naar een baan? Bij Tempo-Team helpen we je graag! Banen zoeken en matchen, dat is waar wij goed in zijn. Spannend, hè? Niks leukers dan uiteindelijk een perfecte baan hebben die bij jou past. En wij zijn er om je te begeleiden! Samen vinden we de perfecte match voor jou. Alle vragen die jij in je hoofd hebt over die nieuwe baan nemen we samen door. Zo weet jij precies wat wat je wil en kunnen zij het best jouw baan zoeken. Baan gevonden? Lekkerrrr!

En als je eenmaal die baan hebt gevonden stopt onze hulp niet. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Bij Tempo-Team ben je in goede handen voor een loopbaan vol kansen! 🚀

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Deventer

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Wij zijn weer te vinden in de mooie binnenstad van Deventer aan de Geert Grootestraat 1. Daarmee zitten wij op steenworp afstand van het station, midden in Deventer en op maximaal 15 minuten bij onze klanten vandaan. We zitten in een super mooi monumentaal pand op de begane grond waar je altijd welkom bent. Parkeren kan (betaald) voor de deur en er is tussen 8.30 en 17.30 uur vaak wel iemand aanwezig. Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor je op zoek te gaan naar de leukste vacatures!

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0570-644819.

   

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Deventer?

  Ons vacature aanbod is heel breed. Handig hè! Zo zoeken we geregeld commerciële talenten voor de binnen- en/of buitendienst of ervaren secretaresses en administratieve medewerkers. En dat is niet alles! Ook zoeken we voor een aantal van onze klanten vaak logistieke medewerkers, heftruckchauffeurs of productiemedewerkers. Daarnaast zoeken wij ook vaak financieel administratief medewerkers, marketingtalenten en HR medewerkers voor diverse klanten. Oftewelll, kom maar door!

  Alle vacatures in Deventer

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Deventer