Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Deventer

Tempo-Team uitzendbureau Deventer

Wij zijn weer te vinden in de mooie binnenstad van Deventer aan de Geert Grootestraat 1. Daarmee zitten wij op steenworp afstand van het station, midden in Deventer en op maximaal 15 minuten bij onze klanten vandaan. We zitten in een super mooi monumentaal pand op de begane grond waar je altijd welkom bent. Parkeren kan (betaald) voor de deur en er is tussen 8.30 en 17.30 uur vaak wel iemand aanwezig. Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor je op zoek te gaan naar de leukste vacatures!

Werkplezier bij Tempo-Team Deventer

Werkplezier betekent voor ons dat wij samen werken aan een gezamenlijk doel, namelijk die leuke baan voor jou te vinden! Wij zijn pas blij als jij dat bent als medewerker van Tempo-Team! Word je overgenomen door de klant, dat is een succes dat wij zeker weten gaan vieren samen! Lekker doen waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt, samen bepalen wij de koers richting succes. Wij bezorgen jou werkplezier door werk te zoeken dat bij je past. We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een felicitatie op je verjaardag bijvoorbeeld om maar iets te noemen ;)

De vacatures bij Tempo-Team Deventer

Ons vacature aanbod is zeer divers. Zo zoeken we geregeld commerciële talenten voor de binnen- en/of buitendienst of ervaren secretaresses en administratief sterke medewerkers. Ook zoeken we voor een aantal van onze klanten vaak logistieke medewerkers, heftruckchauffeurs of productiemedewerkers. Daarnaast zoeken wij ook vaak financieel administratief medewerkers, marketingtalenten en HR medewerkers voor diverse klanten.

Ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak snel een account aan op www.tempo-team.nl en bel ons gerust om even te sparren! Wij zijn bereikbaar op 0570-644819. Even langskomen? Maak dan vooraf telefonisch een afspraak! Hopelijk tot snel!

Groetjes Maarten en Tara, Intercedenten van Tempo-Team Deventer.
 

Geert Grootestraat 1

  • 0570-644819
  • 7411GS Deventer
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!