VCU Certificering

Tempo-Team heeft een VCU-certificering (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) en kent de praktijk als geen ander. Wij bieden u diezelfde hoge kwaliteit via de flexwerkers die u bij ons inhuurt.

Wilt u zekerheid en continuïteit binnen uw bedrijf? Onze intercedenten hebben veel ervaring en een gedegen opleiding (VIL-VCU, een veiligheidsopleiding voor intercedenten en leidinggevenden). Zo zijn ze uw ideale gesprekspartner voor uitzend- en detacheringsvraagstukken op het gebied van veiligheid en risicovolle arbeidsomstandigheden.

Goed voorbereide flexwerkers

Wij zorgen ervoor dat onze flexwerkers goed voorbereid bij u aan het werk gaan. Ze zijn altijd bekend met de specifieke (veiligheids- en arbeids)omstandigheden bij u op de werkvloer. Aan de hand van uw risico-inventarisatie stelt u een arbodocument op waarmee wij onze flexwerkers instrueren.

VCA-diploma voor flexwerkers

Flexwerkers kunnen bij Tempo-Team hun VCA-diploma behalen. Wanneer u zelf niet over voldoende noodzakelijke beschermingsmiddelen voor flexwerkers beschikt, dan bieden wij ze deze aan. Zo spelen wij altijd snel in op uw (piek)aanvragen en zorgen wij voor gekwalificeerde medewerkers. Uiteraard waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening via interne en externe audits.

Wat kunt u van ons verwachten?

U beschikt snel over voldoende flexwerkers met de gewenste werkervaring en kwalificaties. U profiteert van onze ruime kennis en ervaring in diverse branches in het groot-, midden- en kleinbedrijf. Daarbij houden wij rekening met de specifieke wensen en eisen van uw bedrijf. Door een zorgvuldige planning en efficiency bieden wij optimale flexibiliteit in uw personele bezetting. Bovendien waarborgen wij de wettelijke veiligheidseisen waar u als VCA-bedrijf aan moet voldoen.

Onze deskundige intercedenten nemen graag de mogelijkheden met u door ┬╗