HR-kennisbank

Kennis. Ervaring. Ondervinding. Geef het een naam. Oefening baart kunst. Met 1.350 vaste werknemers en zo’n 28.000 flexwerkers hebben wij de afgelopen halve eeuw gigantisch veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van HR. Houden we deze bagage alleen voor onszelf? Natuurlijk niet! Iedereen mag daar iets van opsteken, jij ook!  

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving in jouw branche? De nieuwste trends op HR-gebied? Of een kant en klaar antwoord op de meestgestelde HR-vragen? Dat kan hier.

We hebben veel vragen en antwoorden ook al voor je uitgeschreven hier op onze website. Of download nu ons WAB-boekje. Hierin vind je een compleet overzicht van de veelgestelde vragen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Dan ben je in één keer op de hoogte van alle wijzigingen van de WAB. 

Start een complimentencultuur met de Complimenten Toolkit🤩

Hoe geef je nou een goed compliment? En wat loop je mis als je het niet doet? Je leest er alles over in de complimenten toolkit!

Download ‘m hier!

De grote werkpleziergids!

Meer werkplezier op je werkvloer levert je productieve, creatieve én betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn en langer in dienst blijven. Hoe dat precies zit? Je leest het in de werkpleziergids!

Heb je een HR-uitdaging?

Is er binnen je bedrijf een HR-uitdaging en kom je er zelf even niet uit? Neem dan contact op! Geen uitdaging is ons te gek.