Werkgevers/HR-kennisbank

HR-kennisbank

Kennis. Ervaring. Ondervinding. Geef het een naam. Oefening baart kunst. Met 1.350 vaste werknemers en zo’n 28.000 flexwerkers hebben wij de afgelopen halve eeuw gigantisch veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van HR. Houden we deze bagage alleen voor onszelf? Natuurlijk niet! Iedereen mag daar iets van opsteken, jij ook!  

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving in jouw branche? De nieuwste trends op HR-gebied? Of een kant en klaar antwoord op de meestgestelde HR-vragen? Dat kan hier.

We hebben veel vragen en antwoorden ook al voor je uitgeschreven hier op onze website. Of download nu ons WAB-boekje. Hierin vind je een compleet overzicht van de veelgestelde vragen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Dan ben je in één keer op de hoogte van alle wijzigingen van de WAB. 

Hèt WAB boekje: Pittige kost, lekker uitgelegd!

Al met al best ingewikkeld die Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Om je te helpen hebben we een kort en krachtig antwoord op alle denkbare WAB-vragen.

Hèt Grote Werkplezier onderzoek

Werkplezier: 72% van werkend Nederland vindt dit erg belangrijk en dit zit hem vooral in kleine geluksmomenten tijdens de werkdag. Hoe kan je hier als werkgever een bijdrage aan leveren?

Heb je een HR-uitdaging?

Is er binnen je bedrijf een HR-uitdaging en kom je er zelf even niet uit? Neem dan contact op! Geen uitdaging is ons te gek.