Werkgevers/HR-kennisbank

HR-kennisbank

Kennis. Ervaring. Ondervinding. Geef het een naam. Oefening baart kunst. Met 1.350 vaste werknemers en zo’n 28.000 flexwerkers hebben wij de afgelopen halve eeuw gigantisch veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van HR. Houden we deze bagage alleen voor onszelf? Natuurlijk niet! Iedereen mag daar iets van opsteken, jij ook!  

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving in jouw branche? De nieuwste trends op HR-gebied? Of een kant en klaar antwoord op de meestgestelde HR-vragen? Dat kan hier.

We hebben veel vragen en antwoorden ook al voor je uitgeschreven hier op onze website. Of bestel gratis ons Rode Boekje. Dan ben je in één keer op de hoogte van alle HR-uitdagingen.

Het Rode Boekje 2019

Pittige kost, lekker uitgelegd; dat is waar het Rode Boekje voor staat! Het Rode Boekje geeft kort en krachtig antwoord op vragen die je kunt hebben over arbeidswetgeving en alles over de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB). Vraag 'm snel aan!

Heb je een HR-uitdaging?

Is er binnen je bedrijf een HR-uitdaging en kom je er zelf even niet uit? Neem dan contact op! Geen uitdaging is ons te gek.