HR-kennisbank

Kennis. Ervaring. Ondervinding. Geef het een naam. Oefening baart kunst. Met 1.350 vaste werknemers en zo’n 28.000 flexwerkers hebben wij de afgelopen halve eeuw gigantisch veel kennis opgedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van HR. Houden we deze bagage alleen voor onszelf? Natuurlijk niet! Iedereen mag daar iets van opsteken, jij ook!  

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving in jouw branche? De nieuwste trends op HR-gebied? Of een kant en klaar antwoord op de meestgestelde HR-vragen? Dat kan hier.

We hebben veel vragen en antwoorden ook al voor je uitgeschreven hier op onze website. Of download nu ons WAB-boekje. Hierin vind je een compleet overzicht van de veelgestelde vragen over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Dan ben je in één keer op de hoogte van alle wijzigingen van de WAB. 

In 5 minuten bijgespijkerd 👉 download de ABU CAO wijzingen

Wees er als de kippen bij en download onze korte, duidelijke paper over de ABU CAO wijzigingen per juli 2023.

De grote werkpleziergids!

Meer werkplezier op je werkvloer levert je productieve, creatieve én betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn en langer in dienst blijven. Hoe dat precies zit? Je leest het in de werkpleziergids!

Heb je een HR-uitdaging?

Is er binnen je bedrijf een HR-uitdaging en kom je er zelf even niet uit? Neem dan contact op! Geen uitdaging is ons te gek.