Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Roosendaal

Tempo-Team uitzendbureau Roosendaal

Al meer dan 20 jaar zijn wij gevestigd midden in de stad van Roosendaal. Naast de bushalte en boven de parkeergarage kan je ons vinden. Wil je de mogelijkheden bij Tempo-Team bespreken? Combineer dit dan zeker met een rondje shoppen in de stad!

Onze vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Je kan altijd bij ons binnen lopen, maar wij adviseren om van te voren een afspraak te maken. Zo heb je onze volledige aandacht en kunnen wij ons goed voorbereiden. Je kan ons bereiken op 0165-559960.

Werkplezier bij Tempo-Team Roosendaal

In Roosendaal staat werkplezier centraal. Wat verstaan wij hieronder? Ten eerste is het belangrijk om jou te helpen aan een geweldig passende baan! Want doe je iets wat je leuk vindt.. dan heb je altijd werkplezier! Daarbuiten ben je altijd welkom op onze vrijdagmiddagborrel, waar de leukste spelletjes aan bod komen. Nieuwsgierig welke? Tot vrijdag!

De vacatures bij Tempo-Team Roosendaal

Bij Tempo-Team Roosendaal kan je voor allerlei functies terecht. Fatima en Mariska zijn gespecialiseerd in functies in de logistiek en in de productie. In de omgeving van Roosendaal zijn er ontzettend veel logistieke en productie bedrijven. Met onze goede contacten vinden wij altijd een passende baan voor jou! Zoek je een functie als inpakker? Of juist als logistiek manager? Bij ons kan je terecht! Natuurlijk vinden Fatima en Mariska ook graag andere leuke functies voor je. Denk hierbij aan functies als winkelmedewerker, servicemedewerker of als koerier.

Ben je meer geĆÆnteresseerd in functies op kantoor? Neem dan contact op met Phebe of Lisanne. Deze twee dames zijn gespecialiseerd in alle functies waarbij je (letterlijk) een bureau nodig hebt. Van receptionist tot aan marketing manager. Ben je dus op zoek naar een customer service functie? Geen probleem! Financieel medewerker? Geen punt! Of toch een commerciĆ«le baan? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor jou! Graag denken zij mee in mogelijkheden in wat Tempo-Team voor jou kan betekenen. Phebe en Lisanne staan in contact met veel bedrijven in regio Moerdijk en regio Roosendaal. Het voordeel hiervan? Veel kennis van de markt en meer mogelijkheden binnen een gebied van ca. 15 km. Wij maken graag kennis met jou en helpen jou aan een nieuwe baan. Makkelijk toch?

Contact met Tempo-Team Roosendaal

Onze vestiging is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Je kan ons bereiken op 0165-559960. Je kan ook mailen naar: roosendaal@tempo-team.nl.

Roselaarplein 33-34

  • 0165-559960
  • 4701BR Roosendaal
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!