Willemsplein 7

 • 026-3203300
 • 6811KB Arnhem
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Baan aan het zoeken? Wij helpen je!

Waar wij goed in zijn? Banen zoeken en matchen! Sta jij op het punt om een baan te zoeken? Wij begrijpen maar al te goed hoe spannend dat kan zijn. Waar te beginnen? Is de sfeer wel gezellig bij het bedrijf? Kun je rekenen op behulpzame collega's als het druk is? En die belangrijke vraag: hoe zit het met vakantiedagen? Zoveel vragen, maar geluk zit in een kleine hoek! Wij staan voor je klaar, online of gezellig bij ons op kantoor. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jou.

En eenmaal een baan gevonden? Lekkerrrrr! En dan houdt onze hulp niet op. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Bij Tempo-Team ben je in goede handen voor een loopbaan vol kansen! 🚀

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team Arnhem is gelegen op het prachtige Willemsplein. In één van die historische gebouwen met een warme gezellige uitstraling. We zitten precies op de looproute van het Centraal Station en de mooie binnenstad. De vestiging is met de fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Dan is het handig om hem onder het centraal station te parkeren en in 2 minuten naar onze vestiging te lopen.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Hmmm... bijnaaa. 

  We raden je namelijk aan om van tevoren even te bellen. Zo weten we zeker dat de koffie warm is en er altijd iemand is die alle tijd voor je heeft!

  Je kunt bellen naar: 026-3203300

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Arnhem?

  We proberen altijd om voor elk talent goede banen binnen te halen. Toch hebben we een aantal favorietjes. We zetten ze effe op een rij: 

   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

  Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Arnhem