Welkom bij Tempo-Team Arnhem, Willemsplein 7

Willemsplein 7

  • 026-3203300
  • 6811KB Arnhem
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vind een baan bij jou in de buurt

Bekijk ons aanbod voor jou in de regio

11 februari 2022

Shinen als schoonmaker✨? Hier vind jij de leukste schoonmaak vacatures!

Poetskings- en -queens uit deze regio’s hebben mazzel. In Rotterdam, Zwolle, Amsterdam en meer steden krijg je namelijk betaald voor rond rijden of lopen, praatjes maken en meeswingen met de radio. Werken als schoonmaker is helemaal niet stoffig. We nemen jou mee op reis langs de regio’s met de leukste schoonmaak vacatures. En wil jij niet werken op één vast plek maar meer van Nederland zien? Dat kan, mét auto van de zaak én tankpas. Weet jij nu al dat werken in de schoonmaak helemaal jouw ding is? Vind hier jouw volgende baan in de schoonmaak!
4 februari 2022

Hoe jij in 9 stappen gratis je opleiding vrachtwagenchauffeur C kan halen!

Ja, ja. Zet 14 december 2022 maar alvast in je agenda. Dat wordt namelijk jouw dag! De dag van de vrachtwagenchauffeur. Hoe je vrachtwagenchauffeur wordt? Heel simpel. In 9 stappen zit jij achter het stuur! Hoe? Je start met je opleiding tot vrachtwagenchauffeur en in de tussentijd ga je bij ons aan de slag als bijvoorbeeld koerier, belader of bijrijder. Blijf je na je opleiding nog 1,5 jaar voor ons chauffeuren? Dan is je opleiding helemaal gratis! Lees hieronder de stappen die je daarvoor moet nemen!