Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Schiphol

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Schiphol

Evert van der Beekstraat 1- 61

 • 020-6533995
 • 1118CL Schiphol
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Jij zoekt een nieuwe baan en wij helpen je! 

Op zoek naar een baan in Rotterdam of omstreken? Tempo-Team staat voor je klaar! Samen met jou bespreken we je wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een team met fijne collega's of juist liever zelfstandig werkt. Wij zoeken de perfecte match voor je! Bij ons draait het niet alleen om je CV. Neee, we kijken écht naar wat bij jou past!

Behoefte aan tips voor het sollicitatiegesprek? Ook daarbij staan we voor je klaar! En nadat je bent aangenomen, blijven we betrokken. Bij Tempo-Team geloven we in actie. We zetten ons volledig in om jou te ondersteunen. Dus geen loze beloften. Wij zijn er voor jou, van begin tot eind!

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Schiphol

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Jazeker! Onze vestiging is super makkelijk te bezoeken! Je vindt ons in het gebouw The Base aan de Evert van de Beekstraat 1-61. Wij zijn heel makkelijk te bereiken met het OV. Zo kun je uitstappen bij de bushalte Handelskade of bij het treinstation Schiphol. Natuurlijk zijn wij ook te bereiken met de auto. Parkeren kan onder het gebouw tegen een tarief van € 3,50 per uur. Zien we je snel?

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 020-6533995.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Schiphol?

  Op Schiphol hebben wij een divers aanbod aan vacatures. Voor ieder wat wils! Je kunt bij Tempo Team Schiphol terecht voor een baan in de logistiek, productie, customer service, administratie en nog veel meer! Op zoek naar een baan? We helpen je graag verder.

  Alle vacatures op Schiphol

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Schiphol

Vacatures in Schiphol