Tarieven

Wil je weten wat de kosten zijn van onze diensten? Snappen we! We leggen je graag uit aan welke tarieven je per dienstverlening kunt denken, zodat je weet waar je aan toe bent.😊

Tariefinformatie is afhankelijk van het project en het talent wat je nodig hebt. Meld voor een precieze offerte gratis en vrijblijvend je vacature aan en ontvang een prijsofferte op maat.

Vacature aanmeldenTariefinformatie 

Tariefinformatie per dienst

 • Uitzenden

  Wil je makkelijk op en afschalen met flexwerkers voor bijvoorbeeld een korte klus, seizoenswerk of het vervangen van een collega? Flexwerkers inzetten door middel van uitzenden is dan erg handig! Maar wat kost een flexwerker? Het tarief voor een flexwerker is afhankelijk van het uurloon en het project en kan pas écht worden vastgesteld wanneer het uurloon en de details van de opdracht duidelijk zijn. Alle kosten worden verwerkt in een omrekenfactor. Dit is de prijs die je betaalt voor onze dienstverlening vermenigvuldigt met het bruto uurloon van de flexwerker. Wat daaruitkomt zijn de kosten per uur exclusief btw.

  Voorbeeld berekening:

  • Jouw flexwerker krijgt een bruto uurloon van € 12,-
  • De omrekenfactor is: 2,2
  • Kosten die je betaalt voor de uitzendkracht is 12 x 2,2 = € 26,40 per gewerkt uur, exclusief btw.

  Meld vrijblijvend je vacature aan, dan geven wij jou daarna een tariefindicatie. Of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

 • Detacheren

  Interesse in het inhuren van talent voor langere tijd? Dan is detacheren, het langer inzetten van flexwerkers, een goede oplossing! Ook bij detacheren werken we met een omrekenfactor, net als bij uitzenden. Dit is de prijs die je betaalt voor onze dienstverlening vermenigvuldigt met het bruto uurloon van de flexwerker. Wat daaruitkomt zijn de kosten per uur exclusief btw. De hoogte van de omrekenfator is afhankelijk van het project en het talent wat je zoekt. 

  Voorbeeld berekening:

  • Medewerker krijgt een bruto uurloon: € 14
  • De omrekenfactor is: 2,5
  • Kosten die je betaalt voor de medewerker is 14 x 2,5 = € 35 per gewerkt uur, exclusief btw.

  Meld vrijblijvend je vacature aan, dan geven wij jou daarna een tariefindicatie. Of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

 • Werving en Selectie

  Zoek je hulp bij het recruiten van personeel, maar wil je die topper wel in eigen dienst. Dan is werving en selectie iets voor jou. Dit kost je uiteindelijk een eenmalige fee. De fee is per contract verschillend omdat het wordt berekend aan de hand van het fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Je betaalt de fee pas als je iemand hebt aangenomen. Om zelf een inschatting te kunnen maken: ga ervanuit dat de kosten gemiddeld rond de 25% liggen van het fulltime, bruto jaarsalaris van de functie die je zoekt.

  Meld vrijblijvend je vacature aan, dan geven wij jou daarna een tariefindicatie. Of neem contact met op de vestiging bij jou in de buurt.

 • Overige HR-diensten

  Benieuwd naar tariefinformatie over bijvoorbeeld performance management, performance coaching of participatie? Dat hangt af van het vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ben jij geïnteresseerd in HR-advies? In ons maandelijkse kenniskwartiertje ontvang je interessante informatie over werkplezier, hr wetgeving, recruitment en verzuim! Schrijf je snel in!