Hi werkgever. Meld hier jouw vacature aan.

Meld hier jouw vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of tariefinformatie. Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan ook😊. Klik op de button om een belafspraak in te plannen of om te bellen met een vestiging.

Meld vacature aan Persoonlijk contact 

Meld je vacature vrijblijvend en gratis aan!

  Behoefte aan een sparmoment?

  Ben je nog in overweging of wij jou zouden kunnen helpen met jouw vacature / probleem? Wij denken graag met je mee. 📞 Plan een belafspraak in wanneer het jou uitkomt of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. 

  Vestiging in de buurt 

  FAQ: meestgestelde vragen over vacatures aanmelden

  • Is het aanmelden van een vacature gratis?

   Ja, een vacature aanmelden is gratis en vrijblijvend! Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Vinden wij geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks! Wil je het eerst zelf proberen? Begrijpen we! Lees hier onze tips 🧐

  • Wat kost personeel via Tempo-Team?

   De kosten verschillen natuurlijk per functie en opdracht, maar… zodra je de vacature aan ons doorgeeft nemen wij contact met je op en bespreken we het tarief. Zo heb je geen verrassingen achteraf, je weet namelijk direct waar je aan toe bent. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf! Lees meer over onze tarieven.

  • Hebben jullie talenten in mijn branche / vakgebied?

   Wij werken voor klanten in super veel verschillende branches en hebben daarom ervaring met talent in branches zoals logistiek, productie, transport, administratie en zorg. Bekijk hier een overzicht met de branches waarin we actief zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

  • Hebben jullie talenten in mijn regio?

   Vast en zeker. We werken overal in het land samen met mooie werkgevers en top talent. Voor micro, klein, middelgroot en grote bedrijven. We hebben kennis van alle regio’s en de bijbehorende markt, zodat we goed begrijpen wat je nodig hebt. 
   Voor een contactpersoon in jouw regio, bekijk ons overzicht met vestigingen. Of schakel met ons hoofdkantoor via het contactformulier

  • Voor welke duur kan ik personeel inhuren?

   Die vraag moeten wij eigenlijk aan jou stellen.😉 Alles is mogelijk! Onze Tempo-Team-toppers staan voor je klaar. Voor één dienst, 2 maanden of 5,5 jaar? Zolang je maar wilt! En bevalt de topper zó goed? Dan kunnen we in gesprek gaan over een eventuele overname. Win-win dus!

  • Kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

   Oeps! Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Mail met ons, dan fixen we het meteen voor je.

  • Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het aanmelden van mijn vacature?

   Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en nemen de voorwaarden en vervolgstappen met jou door.

  • Wanneer start mijn kandidaat?

   Zodra wij een geschikt talent hebben gevonden voor jouw vacature dan stellen wij deze aan jouw voor. Is het een match? Dan kan jouw nieuwe aanpakker starten!