Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Sneek

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Sneek

Oude Koemarkt 57b

 • 0515-427848
 • 8601EJ Sneek
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Zoek jij een baan in de buurt van Sneek? 

Yesss, lekker bezig! Jij bent op sollicitatietour. Best spannend, toch? Maar wij helpen jou met je zoektocht! We duiken echt in jouw wereld. Wat maakt jou enthousiast? Waar blink je in uit? En waar wil je jezelf nog verder in ontwikkelen? En dit doen we lekker onder het genot van een heerlijke bak koffie. Op die manier vinden we niet zomaar een baan, maar dé baan die perfect bij jou past!

En weet je wat het mooie is? Zodra je die ideale match hebt gevonden en aan boord bent, sta je er niet alleen voor. Jouw persoonlijke contactpersoon bij Tempo-Team staat altijd voor je klaar, zelfs nadat je bent aangenomen. Heb je vragen of wil je verder groeien? Wij staan voor je klaat. Laten we samen die werkavonturen beleven en jouw carrière naar ongekende hoogten tillen! 🚀

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Sneek

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Kom lekker bij ons langs aan de de Oude Koemarkt! Waterpoort ligt op één minuut loopafstand in de binnenstad. Kom je met de bus? Stap dan uit bij halte Sneek Grootzanfd,. Dan loop je in 3 minuten naar onze vestiging. Met de auto? Parkeer dan in in 1 van de (betaalde) openbare parkeergarages om de hoek!

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0515-427848.

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Sneek?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, logistiek en financieel administratief medewerkers. 

  Alle vacatures in Sneek

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Sneek