Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Emmen

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Emmen

Hoofdstraat 152

  • 0591-643344
  • 7811EW Emmen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Jij bent op zoek naar een baan. En wij helpen je!

Hey! Op zoek naar die ideale baan? Bij Tempo-Team zijn wij de matchmakers in de wereld van werk. Samen gaan we op zoek naar die baan die jou op het lijf geschreven is. Bij ons geldt: geen vraag is te veel, geen detail wordt over het hoofd gezien. Met onze connecties en expertise hebben we een scherp oog voor de vacatures die bij jou passen. Wat vind je leuk? Waar blink je in uit? Wat wil je graag leren? We bespreken het allemaal tijdens een eerste kennismaking onder het genot van een kop koffie. Zo vinden we samen die ene perfecte baan voor jou! 🌟

En houdt het daar op? Neeee, als jij jouw droombaan hebt via ons dan krijg je je eigen persoonlijke contactpersoon die jou met alles helpt waar jij hulp bij wil. Lekker toch!

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Emmen

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    Onze vestiging is gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen. Heel dichtbij het trein- en busstation. Kom je met het ov dan ben je er dus zo! En wil je met de auto, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Parkeer lekker in de buurt. 

  • Kan ik zomaar binnen lopen?

    Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0591-643344.

     

     

  • Welke vacatures kan ik vinden in Emmen?

    Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, financieel administratief en HR of commercieel medewerkers. 

    Alle vacatures in Emmen

     

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Emmen