Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Emmen

Tempo-Team uitzendbureau Emmen

Leuk dat je de vestigingspagina van Tempo-Team Emmen bezoekt! Onze vestiging is gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, zeer dichtbij het trein- en busstation. Iedere werkdag van 08:30 tot en met 17:30 uur zijn wij bereikbaar om jou verder te helpen met al jouw vragen, de zoektocht naar een leuke baan of juist de zoektocht naar uitzendkrachten. Maak je dan van te voren wel eerst even een afspraak? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Werkplezier bij Tempo-Team Emmen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. Tempo-Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Dat jij plezier hebt in je werk is voor ons erg belangrijk. Daarom zoeken wij graag met jou mee naar die ene baan die perfect bij jou past! Samen kijken we naar jouw interesses, kwaliteiten en (werk)ervaringen. Zo hopen wij voor iedere uitzendkracht een topbaan te vinden in de omgeving van Emmen.

De vacatures bij Tempo-Team Emmen

Wij nemen altijd diverse vacatures in behandeling zoals administratief medewerker, receptioniste of telefoniste, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, logistiek medewerker, secretaresse, commercieel medewerker en zo nog vele andere functies! Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op of zoek via de website naar vacatures in jouw buurt. Wij van Tempo-Team Emmen helpen jou graag verder met het vinden van werk dat bij jou past!

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je in en maak een vacature alert aan!

Topwerkgevers in Emmen

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Hoofdstraat 152

  • 0591-643344
  • 7811EW Emmen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!