Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Best

Tempo-Team uitzendbureau Best

We komen graag met jou in contact, onze vestiging in Best is in het centrum van Best gevestigd en makkelijk bereikbaar vanaf het station (8 minuten lopen) en met de auto parkeer je gratis voor de deur! Onze openingstijden zijn van 08:30 uur tot 17:30 uur. Voor een energiek loopbaangesprek maken wij graag de tijd, bel even van te voren voor een afspraak. Het kan zijn dat wij op bezoek zijn bij een van onze opdrachtgevers om nieuwe vacatures te bespreken of een werkplekbezoek hebben gepland met een van onze werkende flexkrachten.

Werkplezier bij Tempo-Team Best

Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. Vanuit oprechte interesse gaan we het gesprek aan om ervoor te zorgen dat wij die nieuwe passende uitdaging voor je kunnen regelen! Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de omgeving van Best, Boxtel, Son en Eindhoven.

De vacatures bij Tempo-Team Best

Vanuit Tempo-Team Best hebben wij een breed scala aan vacatures; zoek jij een baan in de logistiek of productie? Zoek niet verder! Past een baan in de administratie, sales of als receptioniste jou beter? Zoek niet verder! Ook werken wij vanuit Tempo-Team Best direct samen met onze collega’s van Tempo-Team transport en het technische label van onze organisatie, Otter Westelaken. Vragen of een afspraak maken? We komen graag met je in contact. Tot snel!

Molenwei 2

  • 0499-374263
  • 5683DZ Best
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!