Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Waalwijk

Tempo-Team uitzendbureau Waalwijk

Al jaren zijn wij gevestigd in het mooie Waalwijk. Sinds juni 2018 zit ons kantoor aan de Taxandriaweg. Daar kan je ons mooie kantoor nu vinden. Wil je de mogelijkheden bij Tempo Team bespreken? Combineer dit dan zeker met een rondje shoppen in de stad!

Onze vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Je kan altijd bij ons binnen lopen, maar wij adviseren om van te voren een afspraak te maken. Zo heb je onze volledige aandacht en kunnen wij ons goed voorbereiden. Je kan ons bereiken op 0416 33 61 00.

Werkplezier bij Tempo-Team Waalwijk

In Waalwijk hebben wij werkplezier centraal staan. Wat verstaan wij hieronder? Het is belangrijk om jou te helpen aan een geweldig passende baan! Want doe je iets wat je leuk vindt.. dan heb je altijd werkplezier! Daar ervaren wij ook weer enorm veel werkplezier van. Bovendien levert dit ook weer plezier op bij onze contactpersonen.

Kan je daarnaast tafeltennissen of darten? Wij dagen jou graag uit voor een potje. 

De vacatures bij Tempo-Team Waalwijk

Bij ons kan je voor allerlei functies terecht. Wil je in de logistiek, productie, farmacie of in een andere branche aan de slag? Wij zijn in deze omgeving gespecialiseerd in functies binnen deze branches. Met onze goede contacten vinden wij graag een passende baan voor jou!

Contact met Tempo-Team Waalwijk

Onze vestiging is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Je kan ons bereiken op 0416 33 61 00.

Taxandriaweg 8-G

  • 0416-336100
  • 5141PA Waalwijk
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!