Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Haarlem

Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Haarlem

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Haarlem 

 

Robertus Nurksweg 3-9

 • 023-5532911
 • 2033AA Haarlem
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Jij wil een nieuwe baan? Wij helpen je!

Yes! Jij bent toe aan een nieuwe baan. En dan begint gelijk de zoektoch! Wat vind je belangrijk in je baan? Wil je vaste of flexibele werkdagen? Heerst er wel een prettige sfeer op de werkvloer? Genoeg om over na te denken. En hoe lekker als je dit niet alleen hoeft te doen. Wij helpen je bij jouw zoektocht! 

Of je het nou online wil afspreken of het prettiger vindt om bij ons op de vestiging langs te komen, het kan allemaal! Wij helpen je tot jij gaat starten bij jou nieuwe baan. En als je die baan hebt staan wij ook nog steeds voor je klaar! Je krijgt een eigen contact persoon die jou verder zal helpen bij jou persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen? Ook dan staat je contactpersoon voor je klaar. 🙌

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Haarlem

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Het Tempo-Team uitzendbureau is gevestigd aan de rand van Centrum Haarlem naast Station Haarlem-Spaarnwoude. Ga je met de auto? Parkeren bij Tempo-Team Uitzendbureau Haarlem is gratis! Lekker met de trein? Dan loop je letterlijk vanaf het perron onze Tempo-Team vestiging Haarlem binnen. Handig toch?

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 023-5532911.

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Haarlem?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, financieel administratief en HR medewerkers. 

  Alle vacatures in Haarlem

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Haarlem