Op zoek naar een baan? Wij helpen je!

Ga je aan de slag met solliciteren? Top! Een baan zoeken kan spannend zijn. Je wil natuurlijk wel een baan waar je het naar je zin gaat hebben. Wij helpen je daar graag mee.Tempo-Team staat voor werkplezier! Het vieren van successen en doen waar je goed in bent. Dat zorgt ervoor dat we elke dag gemotiveerd opstaan om samen met jou op zoek te gaan naar je droomjob.In het kader van het werkplezier dagen wij jou ook uit om op zoek te gaan naar werk dat echt bij je past. Wij willen dan ook heel graag de persoon achter de CV leren kennen om samen de juiste match te maken. Samen kunnen we net dat stapje meer doen! Natuurlijk helpen we je ook tijdens je loopbaan. Heb je vragen over doorgroeien? Of loop je ergens tegenaan? Wij staan voor je klaar. 

Stationsstraat 20

 • 043-3516169
 • 6221BP Maastricht
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Maastricht

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  In het oude Wyck met uitzicht op de historische stationshal van Maastricht is onze mooie vestiging gevestigd. Natuurlijk zijn we met het OV goed bereikbaar. Zowel het trein- als het busstation ligt op 2 minuten lopen. Kom je liever met de auto? Parkeren kan (betaald) om de hoek.

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Ja zekerrrr! Een afspraak maken? Dat mag, maar is absoluut niet noodzakelijk. De koffie staat altijd klaar!

 • Welke vacatures zijn er in Maastricht?

  Ons vacature aanbod is zeer divers. Zo zijn vaak op zoek naar logistieke- en productiemedewerkers. Ook zijn er altijd mogelijkheden voor administratieve medewerkers, secretaresses en klantenservice medewerkers. Ben je op zoek naar een nieuwe of misschien wel je eerste stap in je carrière? Laten we kennismaken onder het genot van een (digitaal) kopje koffie en samen op zoek gaan naar je droombaan!

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Topper! Nu alleen nog solliciteren. Druk op de gele button en solliciteer direct! 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen zijn welkom! Bel/mail/app de contactpersoon onderaan de vacature. Deze persoon weet alles over de vacature.