Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Maastricht

Tempo-Team uitzendbureau Maastricht

In het oude Wyck met uitzicht op de historische stationshal van Maastricht is ons mooie Huis van Werk gevestigd. Aan de buitenkant bevindt zich nog de oude historische gevel terwijl de binnenkant modern en strak ingericht is. Een geweldige ervaring als je binnenkomt. Zoals het in het bourgondische Maastricht hoort, word je altijd gastvrij ontvangen. Een afspraak maken? Dat mag, maar is absoluut niet noodzakelijk. De koffie staat altijd klaar!

Natuurlijk zijn we met het OV goed bereikbaar. Zowel het trein- als het busstation ligt op 2 minuten lopen. Kom je liever met de auto? Parkeren kan (betaald) om de hoek.

Werkplezier bij Tempo-Team Maastricht

Werkplezier staat centraal binnen de vestiging. Het vieren van successen en doen waar je goed in bent en plezier uit haalt. Dat zorgt ervoor dat we elke dag gemotiveerd opstaan om samen met jou op zoek te gaan naar je droomjob.

In het kader van het werkplezier dagen wij jou ook uit om op zoek te gaan naar werk dat echt bij je past. Wij willen dan ook heel graag de persoon achter de CV leren kennen om samen de juiste match te maken. Samen kunnen we net dat stapje meer doen!

De vacatures bij Tempo-Team Maastricht

Ons vacature aanbod is zeer divers. Zo zijn we voor onze klanten op zoek naar logistieke- en productiemedewerkers. Ook zijn er altijd mogelijkheden voor administratieve medewerkers, secretaresses en klantenservice medewerkers.

Ben je op zoek naar een nieuwe of misschien wel je eerste stap in je carrière? Laten we kennismaken onder het genot van een (digitaal) kopje koffie en samen op zoek gaan naar je droombaan!

Stationsstraat 20

  • 043-3516169
  • 6221BP Maastricht
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!