Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Meppel

Tempo-Team uitzendbureau Meppel

Onze vestiging is gevestigd midden in het centrum van het mooie Meppel. Goed bereikbaar en volop parkeermogelijkheden voor de vestiging. Bel voor de zekerheid even voordat je langskomt, dan zorgen wij ervoor dat de juiste contactpersoon voor jou aanwezig is. Onze koffie en thee staat dan voor je klaar.

Werkplezier bij Tempo-Team Meppel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. Wij bemiddelen in zowel vaste als flexibele banen. Tempo Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Wil je langskomen? Gezellig! We ontvangen je met een heerlijke kop koffie of thee.

De vacatures bij Tempo-Team Meppel

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je in en maak een vacature alert aan! Wij bemiddelen in zowel vaste als flexibele banen. Wij hebben vacatures in de omgeving van Meppel, Staphorst, Steenwijk, Genemuiden en Zuidwolde. Ons werkaanbod voor jou is zeer divers: klantenservicemedewerker, administratief medewerker, productiemedewerker, commercieel medewerker, reachtruckchauffeur, magazijnmedewerker, verzorgende, technisch medewerker en vele andere functies. Ben je benieuwd naar onze actuele vacatures? Kijk dan verder op onze website.

Topwerkgevers in Meppel

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Grote Oever 34c

  • 0522-242155
  • 7941BJ Meppel
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!