Grote Oever 34c

 • 0522-242155
 • 7941BJ Meppel
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar die leuke baan? Bij Tempo-Team staan wij voor je klaar!

Bij Tempo-Team zijn we experts in het vinden en matchen van banen! Sta jij op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Super leuk! En misschien ook wel een beetje spannend.  Je vraagt je vast wat dingen af. Hoe is de werksfeer? Doen ze aan borrels? Wat past inhoudelijk bij me? Allemaal belangrijke dingen om over na te denken en wij helpen je met het vinden van die match! Lekker toch!

En heb je via ons een baan gevonden? Geweldig! Je krijgt dan een eigen contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Zo blijven we gedurende je loopbaan met je in contact om ervoor te zorgen dat je nog steeds op de juiste plek zit. Of je nu streeft naar groei of toe bent aan iets nieuws, wij zijn er om je te ondersteunen! Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!🚀 

 

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Onze vestiging is gevestigd midden in het centrum van het mooie Meppel. Goed bereikbaar en volop parkeermogelijkheden voor de vestiging. Bel voor de zekerheid even voordat je langskomt, dan zorgen wij ervoor dat de juiste contactpersoon voor jou aanwezig is. Onze koffie en thee staat voor je klaar!

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞0522-242155

 • Welke vacatures kan ik vinden in Meppel?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: klantenservicemedewerker, administratief medewerker, productiemedewerker, commercieel medewerker, reachtruckchauffeur, magazijnmedewerker, verzorgende, technisch medewerker en vele andere functies!

  Alle vacatures in Meppel

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Meppel