Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Veendam

Tempo-Team uitzendbureau Veendam

Midden in het centrum van Veendam, in een gezellig straatje met leuke terrassen, vind je onze mooie Tempo-Team vestiging Veendam! Wij zitten in een klein gezellig bedrijfspand, met uitzicht op de winkelstraat van Veendam. De vestiging is goed te bereiken, zowel per auto als het OV. Naast onze vestiging vind je een grote parkeerplaats (vergeet niet de blauwe schijf). Gratis parkeren en zonder blauwe schijf kan bij de parkeerplaats naast het grote winkelcentrum. Via het centraal station loop je binnen 10 minuten via de Kerkstraat (met leuke boetiekjes!) naar onze vestiging.

Wij houden van laagdrempelig contact. Kom dus vooral binnen voor een lekkere kop koffie of thee! Bel voor de zekerheid wel even of we er zijn, soms zijn we namelijk ook bij klanten op bezoek voor de leukste vacatures!

Werkplezier bij Tempo-Team Veendam

Wat betekent werkplezier voor ons? Werkplezier voor ons is om samen met collega’s jou aan de leukste baan te helpen! Maar niet alleen jou aan een baan helpen, maar ook daarna goed contact met elkaar houden. Dichtbij zijn, persoonlijke interesse en net een stapje meer doen staat bij ons centraal. Successen vieren vinden wij ook heel belangrijk! Even een kaartje sturen, een telefoontje of appje of bijkletsen onder het genot van een kop koffie, dat is wat erbij hoort!

De vacatures bij Tempo-Team Veendam

Ons vacatureaanbod is zeer divers! Wij hebben een aantal grote overheidsklanten, waaronder verschillende noordelijke gemeenten. Hier zoeken wij vaak buitendienst medewerkers, hoveniers, chauffeurs en grondwerkers, maar ook administratief medewerkers, secretaresses, management assistentes, WMO consulenten en inkomensconsulenten. Daarnaast is de RDW Veendam een grote klant van ons en zoeken wij geregeld front- en backofficemedewerkers. Tevens zoeken we geregeld productiemedewerkers, logistiek medewerkers en ander technisch geschoold personeel.

Volop aanbod dus!! En tot slot: onze lijntjes met collega’s van andere vestigingen zijn heel kort. Kan Tempo-Team Veendam niet direct helpen? Dan bemiddelen wij je graag verder via onze andere collega’s. Alles om jou aan die leuke baan te helpen!

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je in en maak een vacature alert aan!

Kerkstraat 56B

 • 0598-434205
 • 9641AV Veendam
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten