Kerkstraat 56B

 • 0598-434205
 • 9641AV Veendam
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Tijd voor een nieuwe baan met werkplezier? We helpen je!

Zoek je een nieuwe baan? Dat kan erg spannend zijn. We eten er alles van en helpen je graag! Of je nu precies weet wat je wilt of nog zoekende bent. Samen kijken we naar werk dat Γ©cht bij jou past. Werkplezier vinden wij het allerbelangrijkst. Want met werkplezier zit je veel lekkerder in je vel. Wij kijken verder dan je CV. Wie ben jij als persoon? Wat vind je leuk om te doen? Wat wil je nog leren? Op die manier maken we de perfecte match!

Eenmaal een baan? Ook dan blijven we met je in contact. Je krijgt een eigen contactpersoon! Samen kijken we naar doorgroeimogelijkheden of wellicht ben je toe aan iets nieuws. Wij zijn er klaar voor! Jij ook? 🌟

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Midden in het centrum van Veendam, in een gezellig straatje met leuke terrassen, vind je onze mooie Tempo-Team vestiging Veendam! Wij zitten in een klein bedrijfspand, met uitzicht op de winkelstraat van Veendam. De vestiging is goed te bereiken. Zowel per auto als het OV! Naast onze vestiging vind je een grote parkeerplaats (vergeet niet de blauwe schijf). Gratis parkeren en zonder blauwe schijf kan bij de parkeerplaats naast het grote winkelcentrum. πŸ‘Œ Kom je vanaf het centraal station? Binnen 10 minuten via de Kerkstraat loop je zo naar onze vestiging.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op πŸ“ž0598-434205

 • Welke vacatures kan ik vinden in Veendam?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan functies als: buitendienst medewerkers, hoveniers, chauffeurs en grondwerkers, maar ook administratief medewerkers, secretaresses, management assistentes, WMO consulenten en inkomensconsulenten. Wil je liever in de logistiek , productie of techniek werken? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Genoeg keuze dus! 

  Alle vacatures in Veendam

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Veendam