Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Barneveld

Tempo-Team uitzendbureau Barneveld

Ons mooie pand aan de Anthonie Fokkerstraat is goed bereikbaar voor bezoekers en praktisch gelegen aan de snelweg, zodat we razendsnel bij onze klanten kunnen zijn. 

Onze vestiging is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als openbaar vervoer. Kom je met auto? Dan kun je de volgende routebeschrijving gebruiken. Wij hebben voldoende parkeerplekken. Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 511 stopt praktisch voor onze deur. Wij wachten je op met heerlijke koffie of thee.

Onze vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 uur. Wil je even langskomen? Geen probleem! Om teleurstelling te voorkomen, bel ons dan eerst op het nummer 0342 41 81 81, zodat we genoeg tijd voor je kunnen vrijmaken.

Werkplezier bij Tempo-Team Barneveld

Een baan als intercedent is misschien wel één van de leukste banen ter wereld! Wij zijn dagelijks in contact met klanten en flexkrachten en wij gaan continu de uitdaging aan om succesvolle matches te maken. Hier halen wij heel veel werkplezier uit! En werkplezier betekent ook ontspanning. Onszelf trakteren op een heerlijke lunch of een spontane borrel op vrijdag hoort hier zeker bij!

De vacatures bij Tempo-Team Barneveld

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste flexkrachten die willen werken als productiemedewerker, administratief medewerker of commercieel medewerker binnendienst. Wij zijn ook altijd op zoek naar klantenservice medewerkers die ook een aardig woordje over de grens spreken.

Er zit ruim 50 jaar aan ervaring op de locatie in Barneveld, dus je mag van ons verwachten dat wij ons vak goed verstaan. Staat er momenteel geen passende vacature open? Dan denken we graag met je mee over welke stappen wij samen kunnen ondernemen, met als doel: je droombaan vinden!

Anthonie Fokkerstraat 2

  • 0342-418181
  • 3772MR Barneveld
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!