Anthonie Fokkerstraat 2

 • 0342-418181
 • 3772MR Barneveld
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar je droombaan? Wij helpen je!

Je hebt een nieuwe baan in het vizier en de zoektocht is begonnen. Wat vind je belangrijk? Vaste of wisselende werktijden? Een gezellige werksfeer? Er is veel om over na te denken! Gelukkig staan we bij Tempo-Team klaar om je te ondersteunen tijdens jouw zoektocht. Of je nu de voorkeur geeft aan online of een persoonlijk gesprek op onze locatie, wij passen ons aan jouw wensen aan! Heb je jouw ideale baan gevonden? Geweldig! Zelfs dan zijn we er nog steeds voor je. Jouw eigen contactpersoon staat klaar om je te begeleiden in je persoonlijke groei en om al jouw vragen te beantwoorden. Hoe geruststellend is dat! Laten we samen op weg gaan naar jouw droombaan! ✨

Veelgestelde vragen

 • Zijn jullie makkelijk te bereiken?

  Ons mooie pand aan de Anthonie Fokkerstraat is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar voor bezoekers en praktisch gelegen aan de snelweg, zodat we razendsnel bij onze klanten kunnen zijn! Kom je met auto? Dan kun je de volgende routebeschrijving gebruiken. Wij hebben voldoende parkeerplekken. Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 511 stopt praktisch voor onze deur! Wij wachten je op met heerlijke koffie of thee!

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞 0342-418181

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Barneveld?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: magazijn-, logistiek- en productiemedewerkers. En ook administratieve functies als administratief medewerker of financieel administratief medewerker.

  Alle vacatures in Barneveld

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Barneveld