Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Barneveld

Tempo-Team uitzendbureau Barneveld

Ons mooie pand aan de Anthonie Fokkerstraat is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar voor bezoekers en praktisch gelegen aan de snelweg, zodat we razendsnel bij onze klanten kunnen zijn!
Kom je met auto? Dan kun je de volgende routebeschrijving gebruiken. Wij hebben voldoende parkeerplekken. 
Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 511 stopt praktisch voor onze deur! Wij wachten je op met heerlijke koffie of thee!

Werkplezier bij Tempo-Team Barneveld

Een baan als intercedent is misschien wel één van de leukste banen ter wereld! Wij zijn dagelijks in contact met klanten en flexkrachten en wij gaan continu de uitdaging aan om succesvolle matches te maken. Samen met je collega’s een stapje harder zetten om tot het succes te komen. Hier halen wij heel veel werkplezier uit! En werkplezier betekent ook ontspanning. Onszelf trakteren op een heerlijke lunch of een spontane borrel op vrijdag hoort hier zeker bij!

De vacatures bij Tempo-Team Barneveld

Wij helpen jou bij het vinden van een vaste, tijdelijke, parttime of fulltime baan.
Hierbij zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde flexkrachten. Ons vacature aanbod is zeer divers! Dus neem even contact met ons op als je werkzoekende bent, dan nemen we de vacatures graag met je door.

Er zit ruim 50 jaar aan ervaring op de locatie in Barneveld, dus je mag van ons verwachten dat wij ons vak goed verstaan. Staat er momenteel geen passende vacature open? Dan denken we graag met je mee over welke stappen wij samen kunnen ondernemen, met als doel: je droombaan vinden!

Openingstijden en contactgegevens

Onze vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 uur. Wil je even langskomen? Geen probleem! Om teleurstelling te voorkomen, bel ons dan eerst op het nummer 0342 41 81 81, zodat we genoeg tijd voor je kunnen vrijmaken!
Daarnaast staan wij ook open voor een digitale kop koffie! Bel gerust en dan plannen we graag wat met je in!

Anthonie Fokkerstraat 2

  • 0342-418181
  • 3772MR Barneveld
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!