Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Overtoom 201-203 Amsterdam

Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Amsterdam

Overtoom 201-203

 • 020-5236100
 • 1054HT Amsterdam
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Wij helpen jou aan een baan in Amsterdam!

Een baan met werkplezier. Dat mag jij verwachten wanneer je via Tempo-Team aan de slag gaat bij een werkgever. Werkplezier vinden wij superrrr belangrijk! Daarom gaan we altijd met jou in gesprek over je wensen. Wat vind je leuk? Wat wil je graag leren? Waar liggen je krachten? We kijken verder dan je CV en kijken echt naar jou als mens. Fijn toch?

Eenmaal een baan? Dan begeleiden we jou tijdens je loopbaan. Via Tempo-Team krijg je altijd een vast contactpersoon. Ben je toe aan een volgende stap? Wij gaan graag met je ingesprek. We kennen de doorgroeimogelijkheden op ons duimpje. Kom je snel een keer langs voor koffie of thee?

 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Amsterdam Overtoom

 • Is de vestiging goed te bereiken?

  Wij zijn te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer, niets staat meer tussen jou en je nieuwe uitdaging in! Let op: parkeren is betaald. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak zodat je niet voor een dichte deur staat. 

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  We raden je namelijk aan om van tevoren even te bellen. Zo weten we zeker dat er altijd iemand is die alle tijd voor je heeft. Je kunt bellen naar: 033 465 1055

 • Welke vacatures zijn er in Amsterdam?

  Via Uitzendbureau Tempo-Team Amsterdam kan je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. In heel Amsterdam, van Sloterdijk tot Weesp en van Noord tot Zuid. Ons aanbod is zeer divers en naast flexibel werk hebben wij ook vacatures waarbij je meteen op contract in dienst bij het bedrijf wordt aangenomen.

 • Ik heb een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Wat kan ik het beste doen?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Vacatures in Amsterdam