Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Geldrop

Tempo-Team uitzendbureau Geldrop

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Geldrop

Mierloseweg 16

 • 040-2869888
 • 5666KA Geldrop
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Zoek je aan baan? Tempo-Team Bladel helpt je!

Yesss, je bent op zoek naar een baan. Zooo veel keuze! Wat past er nu écht bij je? Of weet je wel graag wat je wilt maar heb je tips nodig voor het solliciteren? Wat je vraag ook is.. Wij helpen je verder. Tempo-Team gaat voor werkplezier. Want wie plezier in het werk heeft zit lekkerder in zijn of haar vel. Wij gaan met jou in gesprek. Wat vind je leuk? Wat zijn je talenten? Wat wil je nog graag leren? We kijken verder dan je CV. Zo vinden we een baan die echt bij jou past. Baan? ✅ Ook dan kan je bij ons terecht. Jij krijgt namelijk een contactpersoon. Deze persoon helpt jou met doorgroeien en al je andere vragen. 

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Tempo-Team Geldrop

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team Geldrop is het beste bereikbaar met de auto of met de fiets. Er is een ruime parkeerplaats naast ons pand. We zijn ook met het openbaar vervoer bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 200 meter afstand. Tempo-Team Geldrop is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 geopend op afspraak.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Bel altijd eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. We zijn te bereiken op 040-2869888

  Tot snel!

 • Welke vacatures zijn er in Geldrop?

  Er zijn superrrrrr veel vacatures. Zoek jij een baan in de logistiek of productie? Hebben we! Past een baan in de administratie, sales of als receptioniste jou beter? Of ben je meer van de horeca of techniek? Hebben we ook!

 • In heb een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Lekker bezig! Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Geldrop