Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Geldrop

Tempo-Team uitzendbureau Geldrop

Tempo-Team uitzendbureau Geldrop is gevestigd aan de rand van het prachtige centrum van Geldrop. We zijn te vinden in het mooie pand op de T-splitsing op de weg naar Mierlo. In de knusse kantoorruimte op de bovenste verdieping streven wij ernaar om voor iedereen een passende baan te vinden! Tempo-Team Geldrop is het beste bereikbaar met de auto of met de fiets. Er is een ruime parkeerplaats naast ons pand. Uiteraard zijn we ook met openbaar vervoer bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 200 meter afstand. Tempo-Team Geldrop is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 geopend op afspraak. Als je daar meer over wil weten, dan kan je ons elke dag bereiken op het nummer 040-2869888.

Werkplezier bij Tempo-Team Geldrop

Werkplezier betekent voor ons met elkaar wekelijks een mooi resultaat neerzetten. Wij streven ernaar om iedereen die wij spreken met een goed gevoel aan Tempo-Team te laten terugdenken. In Geldrop staan we samen sterk. Met één team en één taak zorgen wij dat er iedere week met plezier wordt gewerkt.

De vacatures bij Tempo-Team Geldrop

Vanuit Tempo-Team Geldrop hebben wij een breed scala aan vacatures. Zoek jij een baan in de logistiek of productie? Hebben we! Past een baan in de administratie, sales of als receptioniste jou beter? Hebben we! Ook werken wij vanuit Tempo-Team samen met onze collega’s van zowel een technisch label Otter-Westelaken en horeca label JMW binnen onze organisatie.

Mierloseweg 16

  • 040-2869888
  • 5666KA Geldrop
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!