Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Spijkenisse

Tempo-Team uitzendbureau Spijkenisse

De vestiging van Tempo-Team in Spijkenisse is gevestigd op het industrieterrein van Spijkenisse. Op deze vestiging zitten we dagelijks voor jou klaar, om samen op zoek te gaan naar jouw nieuwe baan. Vooraf een afspraak maken is natuurlijk altijd handig, maar als je in de buurt bent, dan ben je ook van harte welkom. Verse koffie staat altijd klaar. 

Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kun je gratis voor de deur parkeren. Als je reist met het openbaar vervoer, stap dan uit bij de halte: Spijkenisse Halfweg 2. Hier stoppen bussen vanuit Spijkenisse, Rozenburg, Hellevoetsluis en Brielle. Vanaf deze halte is het nog 5 minuten lopen.

Werkplezier bij Tempo-Team Spijkenisse

Op onze vestiging in Spijkenisse wordt keihard gewerkt, dat zul je wel merken wanneer je bij ons langskomt. Bij ons is er altijd wel een collega druk in gesprek aan de telefoon, terwijl een andere collega een nieuwe medewerker klaarstoomt om aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. 

Hard werken moet beloond worden, toch? Dat vinden wij ook. Daarom zijn wij ook regelmatig even aan de wandel, zeker als de zon schijnt. Maar zitten we ook vaak met z'n allen uitgebreid te lunchen of een potje Jenga te spelen. 

Het werkplezier dat wij hebben, dat gunnen we jou ook. Daarom gaan we op zoek naar een baan, waar jij dit werkplezier ook gaat beleven. We blijven altijd persoonlijk met jou in gesprek en we blijven kijken waar we jou blij mee kunnen maken.

De vacatures bij Tempo-Team Spijkenisse

Bij ons kom je vacatures tegen in het havengebied van Rotterdam. We zijn dus altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen in de logistieke sector en de industrie. Dit kan zijn als productiemedewerker of heftruckchauffeur, maar ook hebben wij vaak kantoorfuncties openstaan. Naast het havengebied, hebben wij ook vacatures in Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Oud-Beijerland.

Curieweg 7

  • 0181-623000
  • 3208KJ Spijkenisse
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!