Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Leeuwarden

Tempo-Team uitzendbureau Leeuwarden

Aan de rand van het centrum van het altijd levendige Leeuwarden zit Tempo-Team Leeuwarden gevestigd. Verpakt in een mooi grachtenpand waarin onze kantoorruimte openheid en welkome sfeer uitstraalt. Wij bevinden ons op loopafstand van het Centraal Station. Parkeren kan voor de vestiging langs de waterkant, je dient wel rekening te houden met betaald parkeren.

Werkplezier bij Tempo-Team Leeuwarden

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de volgende functies; magazijn-, logistiek- en productiemedewerkers. Daarnaast zijn wij ook doorlopend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor verschillende administratieve functies. Denk hierbij aan: klantenservice medewerker, administratief medewerker, financieel administratief medewerker, of secretaresse. Bel gerust om te vragen welke vacatures er open staan, tevens vind je onze actuele vacatures terug op de website.

De vacatures bij Tempo-Team Leeuwarden

Wij, Gerrit en Froukje, staan elke dag voor jou klaar om de juiste baan voor je te vinden. Wij krijgen energie van een fijne samenwerking met klanten, het helpen van collega’s en natuurlijk werkzoekenden aan een goed passende nieuwe baan helpen! 

Kom je graag even persoonlijk langs? Normaliter is onze voordeur geopend van 08:30 – 17:30 uur voor een kennismaking, goed gesprek of een kopje koffie (of thee). Echter in de tijd van Covid werken we ook veel vanuit huis, wijsheid is om van te voren een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 058 233 6900 of via de mail leeuwarden@tempo-team.nl.

Zuiderplein 15

  • 058-2336901
  • 8911AM Leeuwarden
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!