Zuiderplein 15

 • 058-2336901
 • 8911AM Leeuwarden
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar een baan? Tempo-Team helpt je!

Het is zo ver. Jij bent op zoek naar een baan. Leuk! Maar ook wel spannend. Parttime of fulltime? Op locatie of juist thuis werken? Het is allemaal mogelijk. Wij vinden samen met jou de baan die bij jou past. Bel of mail ons gewoon! Kom je liever bij ons langs? Gezellig! Bel van te voren even, zodat we wat kunnen inplannen. Dan hebben we de koffie voor je klaar staan als je komt! ☕ We gaan samen in gesprek en kijken waar we je cv naar toe sturen. Jij hebt de regie in handen en wij helpen je gewoon een handje! Fijn toch? Baan gevonden? Ook dan krijg je een contactpersoon, waar je al je vragen aan kunt stellen. En wil je trainingen volgen? Lekker beziggg. Je contactpersoon helpt je hier ook bij. 

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Aan de rand van het centrum van het altijd levendige Leeuwarden zit Tempo-Team Leeuwarden gevestigd. Verpakt in een mooi grachtenpand waarin wij jou van harte welkom heten! Het centraal station? Deze vind je op loopafstand van onze vestiging. En parkeren? Kan ook! Voor de deur van de vestiging langs de waterkant kan je betaald parkeren. 

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Hmmm... bijnaaa. 

  We raden je namelijk aan om van tevoren even te bellen. Zo weten we zeker dat de koffie warm is en er altijd iemand is die alle tijd voor je heeft. 

  Je kunt bellen naar: 058-2336901

  Of mail ons op: leeuwarden@tempo-team.nl

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Amersfoort?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

  Alle vacatures in Leeuwarden

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Leeuwarden