Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Goes

Tempo-Team uitzendbureau Goes

Wij, Isabel, Jessica en Danielle, zitten met z’n viertjes op een gloednieuwe vestiging in Goes. We zijn hier in augustus 2019 naartoe verhuisd en dat bevalt ons prima! We zitten tegenover de Jumbo Foodmarkt in Goes waar we regelmatig een lekkere lunch gaan halen. Ook hebben we nu een bezoekersparkeerplaats voor de deur waar je bij een afspraak altijd gebruik van mag maken.

Werkplezier bij Tempo-Team Goes

Wij vinden werkplezier ontzettend belangrijk! Om die reden lunchen we iedere dag samen, gaan we af en toe eens een rondje lopen, en sluiten we iedere week af met een lekkere vrijdagmiddagborrel. We pakken er dan een hapje en drankje bij en spelen een spelletje. Dat is een heerlijke manier om de week mee af te sluiten! Natuurlijk willen we dat onze uitzendkrachten ook werkplezier ervaren waardoor we altijd zullen zoeken naar de beste match tussen de uitzendkracht en een opdrachtgever.

De vacatures bij Tempo-Team Goes

Met z’n vieren zijn we verantwoordelijk voor een groot deel van de openstaande vacatures in en rondom Goes. Ben jij dus woonachtig in deze omgeving, dan kun je bij ons terecht! Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 via telefoon en e-mail. Wil je graag even langskomen? Bel of mail dan gerust om een afspraak in te plannen, dan heten we je heel graag welkom met een bakje koffie of thee!

Stationspark 8

  • 0113-223220
  • 4462DZ Goes
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!