Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Goes

Tempo-Team uitzendbureau Goes

Hoi! Wat leuk dat je op zoek bent naar meer informatie over Tempo Team Goes, ook wel bekend als het leukste uitzendbureau van Goes. Sinds augustus 2019 zijn wij gevestigd aan Stationspark 8 te Goes. In "het pand van" Baker Tilly hebben wij onze vestiging op de begane grond. Ideaal dus, je stapt zo bij ons binnen! We zitten tegenover de Jumbo Foodmarkt, en "ja" wij houden van iets lekkers bij de koffie.... Voor de deur hebben we een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers waar je bij een afspraak altijd gebruik van mag maken. Kom je met de trein, ook dan sta je binnen 5 minuten bij ons op de vestiging. Kan niet beter toch?

Werkplezier bij Tempo-Team Goes

Werkplezier zit in ons DNA! En natuurlijk vinden we het super belangrijk dat we jou aan een baan helpen waar je je helemaal happy voelt, maar ook wij willen het graag naar onze zin hebben. Dus lunchen we samen, we doen een rondje i.h.k.v. vitaliteit en we sluiten iedere week af met een lekkere vrijdagmiddagborrel.  Kom jij bij ons langs, dan hopen we dat je dat plezier ook ervaart. Wil je zeker weten dat we ook voldoende tijd voor je kunnen vrij maken, maak dan voor de zekerheid een afspraak. Word je zeker niet teleurgesteld!

Wij, Christine, Demi, Isabel & Jessica zouden het heel fijn vinden om je te leren kennen! Wie ben jij, wat zoek je en hoe kunnen wij jou hierbij helpen? We kijken graag verder dan alleen je cv. Want dat zegt natuurlijk wel het een en ander over wat je kunt, maar niet altijd over wat je wil. Samen gaan we op zoek naar die ene baan waar jij iedere dag fluitend naartoe gaat.

De vacatures bij Tempo-Team Goes

In Goes kun je terecht voor vacatures bij het hele MKB op de Bevelanden, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Of je nu wil schoonmaken, in de industrie wil werken of op zoek bent naar een baan op kantoor of in de Sales. Maar daarnaast zijn wij ook hét uitzendbureau voor jobs bij Bison, VDL Hapro, Eastman, Lamb Weston Meijer (kantoorfuncties), Delta Fiber, Delta Energie en N.V. EPZ. Ons actuele aanbod aan vacatures vind je op www.tempo-team.nl.

Van maandag t/m vrijdag kun je ons tussen 08.30 uur en 17.30 uur bereiken op 0113-223220. Kom je liever persoonlijk langs? Dat kan op Stationspark 8, 4462 DZ te Goes. Wil je 100% zeker zijn dat je niet voor een gesloten deur staat, bel dan wel altijd even voor de zekerheid. Algemene informatie over Tempo-Team, actuele regels m.b.t. Corona, die vind je op www.tempo-team.nl. Wie weet tot binnenkort!

Stationspark 8

  • 0113-223220
  • 4462DZ Goes
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!