Welkom bij Tempo-Team Best, Europaplein 1unit 31

Europaplein 1unit 31

  • 0499-374263
  • 5684ZC Best
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vind een baan bij jou in de buurt

Bekijk ons aanbod voor jou in de regio

23 mei 2022

De beste vakantiebanen van 2022. Lachend geld verdienen in jouw vakantie!

Heb je hoofdstuk vijf van wiskunde al af? En wie was ook alweer de koning in 1865? Daar hoef jij niet over na te denken. Het is vakantie. Handdoekje klaar, chillen maar! Feesten op de leukste festivals, de hele dag scrollen op TikTok📱 ennnn… je bankrekening flink aanvullen. Wij hebben de leukste en de best verdienende vakantiebanen op een rij gezet😍. Maakt de keuze makkelijker. Ga je voor toeslag bovenop je salaris? Of ga jij voor de ultieme cv boost? En nog belangrijker… Deze vakantiebanen zijn lekker bij jou in de buurt.
11 februari 2022

Shinen als schoonmaker✨? Hier vind jij de leukste schoonmaak vacatures!

Poetskings- en -queens uit deze regio’s hebben mazzel. In Rotterdam, Zwolle, Amsterdam en meer steden krijg je namelijk betaald voor rond rijden of lopen, praatjes maken en meeswingen met de radio. Werken als schoonmaker is helemaal niet stoffig. We nemen jou mee op reis langs de regio’s met de leukste schoonmaak vacatures. En wil jij niet werken op één vast plek maar meer van Nederland zien? Dat kan, mét auto van de zaak én tankpas. Weet jij nu al dat werken in de schoonmaak helemaal jouw ding is? Vind hier jouw volgende baan in de schoonmaak!