Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Groningen

Tempo-Team Groningen

Aan de stationsweg, op 200 meter afstand van de binnenstad en vrijwel naast het station, zit het moderne bedrijfspand van Tempo-Team Groningen. Je kan in de buurt (betaald) parkeren. De treinen en bussen stoppen bijna voor de deur. Voor al je vragen zijn wij tussen 08:30 en 17:30 beschikbaar. Bel voor de zekerheid even voordat je langskomt, dan zorgen wij ervoor dat de juiste contactpersoon voor jou aanwezig is.

Werkplezier bij Tempo-Team Groningen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. Wij bemiddelen in zowel vaste als flexibele banen. Tempo Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Wil je langskomen? Gezellig! We ontvangen je met een heerlijke kop koffie of thee.

De vacatures bij Tempo-Team Groningen

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je in en maak een vacature alert aan! Ons werkaanbod voor jou is zeer divers: klantenservicemedewerker, secretaresse, baliemedewerker, koerier, productiemedewerker, commercieel medewerker, heftruckchauffeur, belader, verzorgende, technisch medewerker en vele andere functies. Door ons diverse aanbod kunnen we samen met jou gericht zoeken naar een vacature die het meest aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen. Ben je benieuwd naar onze actuele vacatures? Kijk dan verder op onze website.d

Topwerkgevers in Groningen

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Stationsweg 3a

  • 050-3663928
  • 9726AC Groningen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!