Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Bladel

Tempo-Team uitzendbureau Bladel

Al jarenlang aanwezig in de Sniederslaan, waar we vanuit ons gezellige kantoor graag in gesprek gaan met bedrijven, flexwerkers en werkzoekenden! Alles hebben we daarvoor geregeld; parkeermogelijkheden gratis voor de deur (zowel je fiets als je auto), lekkere koffie (of thee) en onze Tempo-Teamers. Zij gaan met veel werkplezier graag met jou op zoek naar een passende baan, nieuwe uitdaging of gewoon eens naar de arbeidsmogelijkheden kijken binnen de Kempen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. 

Werkplezier bij Tempo-Team Bladel

Werkplezier is voor ons het állerbelangrijkste, want wie plezier heeft in zijn/haar werk is er automatisch goed in! Doordat we onderdeel van Randstad Groep Nederland zijn, verzekeren we je dat het bij ons allemaal goed geregeld is. Van het naleven van wet en regelgeving tot pensioen en verzekeringen. Onze intercedenten kennen de Kempische mentaliteit: denken graag in kansen en oplossingen, zijn super daadkrachtig en willen altijd het beste voor iedereen. Voor veel lokale bedrijven doen we de volledige werving en selectie en zijn we onderdeel van hun bedrijf. Omdat het allemaal goed geregeld is, maar ook omdat we er écht plezier in hebben. Met elkaar, en voor elkaar. Digitaal maar toch persoonlijk en lokaal maar ook global.

De vacatures bij Tempo-Team Bladel

In Bladel hebben we een grote diversiteit aan vacatures. Zoek jij iets in de richting van logistiek? Hebben we! Zoek jij een functie als klantenservicemedewerker? Hebben we ook! Of zoek jij een functie in de horeca? Zelfs dat hebben we! Maar ook voor functies richting sales, administratie of productie kun je bij ons terecht.

Eigenlijk hebben we áltijd passende vacatures maar werken wij liever kandidaat-gericht. Wie ben jij? Wat zoek je? Wat past er bij jou? Omdat we willen bijdragen om jou te voorzien van werk-plezier! Samen gaan we dan kijken welke opties er voor je zijn.

Sniederslaan 52a

  • 0497-383998
  • 5531EM Bladel
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!