Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Bladel

Tempo-Team uitzendbureau Bladel

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Bladel

 

Sniederslaan 52a

 • 0497-383998
 • 5531EM Bladel
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je! 

Leuk! Je bent op zoek naar een baan! Ken je Tempo-Team? Dan weet jij pre-cies wat we nu gaan vertellen. Ken je ons nog niet? Dan is er één ding wat jij moet onthouden. Wij staan voor werkplezier. We doen er alles aan om jou thuis te laten voelen bij jouw nieuwe baan. We weten hoe spannend het kan zijn. Is het wel gezellig? Helpen de collega's als je het even druk hebt? Hoeveel vakantiedagen krijg je? Zoveel vragen. Natuurlijk helpen wij je. Ook kijken we naar werk wat het beste bij je past. We kijken verder dan je CV. We kijken naar jou als mens. Ben je aan de slag? Ook dan helpen we je verder. Voor als je wilt doorgroeien bijvoorbeeld! Samen kijken we welke baan het beste bij jou past. 

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Tempo-Team Bladel

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja zeker! Zowel met de fiets, auto als het OV. Gratis parkeergelegenheid voor de deur! Je vind ons in de Sniederslaan.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. We zijn te berieken op 0497-383998. Tot snel!

 • Welke vacatures kan ik vinden in Bladel?

  In Bladel hebben veel verschillende vacatures. Zoek jij iets in de richting van logistiek? Hebben we! Zoek jij een functie als klantenservicemedewerker? Hebben we ook! Of zoek jij een functie in de horeca? Zelfs dat hebben we! Maar ook voor functies richting sales, administratie of productie kun je bij ons terecht.

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers (omgeving) Bladel