Werken bij Beaphar

Beaphar scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

🤑25% toeslag op elk uur | 📋Een verantwoordelijke afwisselende baan | ✒️Kans op een jaarcontract | 🚀Veel ontwikkelmogelijkheden

Who let the dogs out? Woef Woef. Dierenvriend opgelet! Dit zijn banen voor jou! Beaphar maakt de beste verzorgings-, gezondheids-, en voedingsproducten voor huisdieren. En ja, we hebben het hier over echt alle huisdieren. Van cavia's tot de allergrootste honden. Ook die van jou ;) Huisdieren zijn een onderdeel van je gezin. En precies dat gevoel voel je terug als je werkt bij Beaphar. Een echte familie! 

Vacatures bij Beaphar

 

De arbeidsvoorwaarden bij Beaphar

 • Een top salaris

 • Vakantiegeld 

 • Doorlopende toeslagen tot 28%🤑

 • Reiskostenvergoeding

 • Kans op een vast contract

 • Doorgroeimogelijkheden tot lijnverantwoordelijke of operator 

 • De lekkerste cup-a-soup van Raalte

Lees meer over:

Bekijk de vacatures   Vacatures in je mail

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Beaphar

Werken bij Beaphar betekent een goede werk-privé balans, een inhoudelijk mooie baan en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de  baan

Bij Beaphar kan je aan de slag als productiemedewerker of operator. Samen zorgen jullie er voor dat alle huisdieren in Nederland voorzien worden van de juiste producten. Dat is nog eens werk waar je mensen (en dieren) blij mee maakt. In jouw functie als productiemedewerker pak jij de producten in die van de productielijn komen. En zorgvuldigheid is voor jou geen probleem. Elke doos krijgt van jou de juiste bijsluiter! Anders krijgen de vogels de hondenbrokken en de katten het vogelzaad. Wat een beestenboel!

🙏Balans

Familie is alles. Zo ziet Beaphar dat ook. Zij zien huisdieren als onderdeel van een familie. Daar zetten zij zich dagelijks voor in! Ook die kleine, harige en gevleugelde familieleden verdienen de juiste zorg. Als je familie bent, zorg je goed voor elkaar! Maar niet alleen de dieren horen bij de familie. Het personeel ook! Alle productiemedewerkers zijn je broers en zussen. En de operators zijn je neven en nichten. Iedere afdeling van Beaphar is een eigen gezinnetje. Per afdeling hangt er een eigen hechte sfeer. Ze zorgen goed voor elkaar! Je hebt de leukste gesprekken met je collega’s. Over je hobby's en je weekendplannen. En je huisdieren natuurlijk! #kattenplaatjes.. 

🎓Groei

Beaphar is een echt familiebedrijf. Vol met hardwerkende dierenliefhebbers! En zoals Oma altijd zegt: “Wie hard werkt, moet goed eten.” Daarom krijg je bij Beaphar altijd een lekker warm kopje soep tijdens je pauze. Gratis en voor niets. Lekker smullen! De Beaphar-familie voelt als thuiskomen. Als jij hard werkt. Dan zorgt Beaphar goed voor jou. Je maakt dan kans op een vast contract. Hoe fijn is dat? Van je familie moet je het hebben!

Vacatures bij Beahpar

Veelgestelde vragen over werken bij Beaphar

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Beaphar?

  Dieren, dieren en nog eens dieren. Als je als productiemedewerker of operator bij Beaphar aan de slag gaat weet je waar je het voor doet! 

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker zet jij je in voor alle dieren. Voor al die vogels, honden, katten en knaagdieren produceer jij het beste sterreneten! Maar jij maakt meer. Verzorgingsproducten zodat alle vachten stralen en medicijnen zodat we allemaal de meest blije katten in ons huis hebben rondlopen! In jouw functie als productiemedewerker pak jij de producten in die van de productielijn komen. En zorgvuldigheid is voor jou geen probleem. Elke doos krijgt van jou de juiste bijsluiter! Anders krijgen de vogels de hondenbrokken en de katten het vogelzaad. Wat een beestenboel!

  Bekijk alle productiemedewerker vacatures bij Beaphar

  Operator

  Jij hebt er verstand van! Waarvan? Machines natuurlijk! Moeten er tabletten gemaakt worden? Prima! En dan weer capsules? Geen probleem! En als er storing is. Wie bellen we dan? Wie dacht je: we bellen jou! In jouw eerste fase bij Beaphar ga je lekker in de productie als productiemedewerker het bedrijf leren kennen. Daarna ga je als operator aan de slag! Goed bezig! Jij maakt snel grote stappen in jouw doorgoeitraject. 

  Bekijk alle vacatures als operator bij Beaphar

 • Heb je een diploma nodig om aan de slag te gaan bij Beaphar?

  Je hebt geen diploma nodig om te werken bij Beaphar. Wel is het belangrijk dat je MBO werk-/denkniveau hebt. 

 • Kan je Fulltime of parttime werken bij Beaphar?

  Pak je kalender er maar bij! Want bij Beaphar kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. Doorgaans werkt iedereen van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 23:00 in twee ploegen. Werk je liever in de dagdienst? Geen probleem! Je kan ook werken van 7:30 tot 17:00 uur.  Soms komt er bij extreme drukte een derde ploegendienst bij. Dan zou het zomaar kunnen dat er op zaterdag of zondag wordt gewerkt. Maar dat komt zelden voor. 

 • Waar is Beaphar?

  Beaphar vind je in Raalte. Niet met maar 1 locatie. Nee hoor! Bij Beaphar hebben ze er gelijk twee! Een vind je aan de Oude Linderteseweg. Heb je een fiets? Mooi! Zet die op het station. Dna ben je binnen een paar minuten van het station naar de voordeur van jouw nieuwe werkplek. Houd je niet zo van de buitenlucht? Dan kan je natuurlijk ook altijd met de auto komen. Die parkeer je ook voor de deur ;) Met de auto kom je ook makkelijk bij de tweede locatie van Beaphar in Raalte. Namelijk aan de Aakstraat. Verder is deze plek ook heel goed te bereiken met het OV. Werk je hier? Dan heb je die fiets niet eens nodig. 

  Helemaal zin in jouw nieuwe baan bij een gezellige dierenfamilie? 

  Bekijk alle vacatures bij Beaphar en solliciteer snel!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.