Werken bij Wasco

Weet jij uit hoeveel onderdeeltjes een radiator wel niet bestaat? Nee? Wij ook niet. Wasco wel! Zij hebben al deze onderdelen én meer gewoon op voorraad liggen. Als magazijnmedewerker bij Wasco kun jij al deze onderdelen straks wel dromen. Maar droom jij toevallig ook van dé baan? Met personal assistant, catering van de zaak, leuke collega’s... beter dan dit kan eigenlijk niet! Sla nu je slag bij Wasco in Deventer, Twello of Apeldoorn. 💪

Alle Wasco vacatures

Waarom werken bij Wasco

Nooit te laat om nog de schoolbanken in te kruipen, toch? Daarvoor hoef je bij Wasco alleen niet meer met een tas vol boeken te slepen. Zelfs je broodtrommel kun je thuis laten, daarover straks meer😉. Bij Wasco leer jij terwijl jij werkt, gewoon bij het WasCollege! Hier leren interne toppers jou alles wat jij moet weten om dé expert te worden in magazijnwerk. En heb jij meer in je mars? Dan leiden deze collega-docenten jou op tot meewerkend voorman of teamleider. Zóveel doorgroeimogelijkheden, je krijgt het er warm van!

Oké, snelle hersenkraker. Wat is 15+17? Juist, 32. En dat is precies het aantal collega’s dat in 2021 een rechtstreeks contract bij Wasco heeft gekregen. Jij hoeft alleen nog maar te solliciteren en goed je best te doen om daar binnenkort bij te horen. Je hoort het al. Jij zit er in de toekomst ‘warmpjes’ bij als jij gaat werken bij Wasco. Jouw collega’s verzorgen in ieder geval het warme welkom. De muziek staat al aan en je schoenen staan al klaar. 🥾 Jij hoeft alleen nog maar te solliciteren bij Wasco. Nog niet verkocht? Dan hebben wij nóg meer goed nieuws voor jou...

Arbeidsvoorwaarden

*Trommelgeroffel*... een dik pakket arbeidsvoorwaarden voor jou! Tot op de cent weten waar je aan toe bent? Bekijk dan de Wasco vacatures. Wij geven je alvast een voorproefje:

  • Een salaris waar je het warm van krijgt 🥵️
  • Reiskostenvergoeding
  • Late dienst? Avondeten van de baas!
  • Verschillende toeslagen voor extra veel salaris 💸
  • De kans om door te groeien. Naar bijvoorbeeld teamleider! 
  • Waardering voor je werk. Grijp je kans op een contract van Wasco!

Waar ga jij werken bij Wasco?

De geschiedenis liegt er niet om: alle topbedrijven beginnen in de schuur. Zo ook WASmachine COmbinaties in de jaren 60. En sindsdien hebben zij flink hun best gedaan, want de schuur is inmiddels uitgegroeid tot twee distributiecentra in Twello en Apeldoorn. Bof jij even, nu heb jij zelfs nog keuze tussen waar jij gaat werken bij Wasco! Je leest het hier👇.

Werken bij Wasco Deventer

In Deventer begint de Wasco-geschiedenis een nieuw hoofdstuk! Met trots introduceren we het nieuwste juweeltje: Wasco Deventer! Als onderdeel van een gloednieuw distributiecentrum bevind je je in een omgeving die constant in ontwikkeling is.

Veel voorkomende vacatures bij Wasco Deventer

Word onderdeel van een dynamisch team dat klaarstaat om de toekomst van installatietechniek te vormen. Klaar voor een nieuw avontuur? Bekijk de vacatures.

👉 Magazijnmedewerker

Als Magazijnmedewerker bij Wasco Deventer ben je verantwoordelijk bent voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt, terwijl je samenwerkt in een hecht team in een hypermodern distributiecentrum met de nieuwste technologieën.

Magazijnmedewerker vacatures bij Wasco Deventer

👉 Medewerker goederenontvangst

Als medewerker goederenontvangst bij Wasco Deventer ben jij de eerste die onze waardevolle voorraad verwelkomt. Met jouw scherpe oog voor detail inspecteer je elke levering en zorg je ervoor dat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd voordat het in het nieuwe distributiecentrum wordt opgeslagen.

Goederenontvangst vacatures bij Wasco Deventer

👉 Reachtruckchauffeur

Als reachtruckchauffeur bij Wasco Deventer ben jij de held van de magazijnvloer. Navigerend door het nieuwe distributiecentrum met behendigheid en precisie. Met jouw vaardigheden manoeuvreer je moeiteloos door volle gangpaden en til je de waardevolle voorraad naar de juiste positie.

Reachtruck vacatures bij Wasco Deventer

Werken bij Wasco Twello

Schroefjes, knopjes, kranen… Is het onderdeel van een installatie en kleiner dan 70 centimeter? Bingo! Dan ligt het in de schappen bij Wasco Twello. Bestelling binnen? Dan werken de collega’s uit Apeldoorn en Twello samen door beide de juiste onderdelen te picken. 🤝 Ready? Bij elkaar voegen, strik eromheen en klaar! 

Veel voorkomende vacatures bij Wasco Twello

De onderdelen zijn klein, het team is groots! Bij Wasco Twello kun jij een warm welkom verwachten en collega’s waar je het hardst mee kunt lachen. De vacatures bij Wasco Twello zijn populair. Zie jij er nu één staan? Sla je slag!

👉 Magazijnmedewerker

De perfecte mix van werkzaamheden. Picken, inpakken, controleren… Noem het maar op! Vervelen kan hier bijna niet. Voor wie niet zo goed kan stilzitten, is deze baan als magazijnmedewerker dé oplossing. Als de nieuwe Max Verstappen race jij door het magazijn bij Wasco Twello. En met plezier behaal jij elke dag weer de finish. Klinkt goed toch? 🏁

Magazijnmedewerker vacatures bij Wasco Twello

👉 Medewerker goederenontvangst

Geen detail ontkomt jouw haviksoog. Is dat jouw talent? Kom er geld mee verdienen! Controleer bij Wasco Twello alle binnenkomende goederen op afwijkingen. Check, check dubbelcheck? Lekker gewerkt! Dan nemen jouw collega’s het van je over, en verdelen de vracht over het magazijn.

Goederenontvangst vacatures bij Wasco Twello

Werken bij Wasco Apeldoorn

Heb jij een beetje powerrrrrr?🏋 Mooi! Zo’n radiator weegt niet niks. Bij Wasco Apeldoorn liggen de grote onderdelen van de installaties. Radiatoren, badkuipen of toch een airco? Allemaal onder één dak! Klik hieronder door naar vacatures bij Wasco.

Veel voorkomende vacatures bij Wasco Apeldoorn

Oke, terug naar business. Jij komt hier voor de leukste vacatures. En die heb je gevonden! Bij Wasco Apeldoorn werken alleen maar toppers. Ook bijhoren? Klik snel op de functie voor de vacatures!

👉 Orderpicker

Personal assistant, zeiden we toch? Én een bolide! Met een EPT truck en een voicepicksysteem zoek jij producten in het magazijn. Hierbij train je gelijk ook je spierballen, want zo’n radiator is pittig zwaar. Gelukkig hoef jij hem alleen van de pallet naar jouw truck te verplaatsen! En bij Wasco Apeldoorn staat na het zware werk altijd een lekkere kop koffie voor je klaar. ☕️

Orderpicker vacatures bij Wasco Apeldoorn

👉 Magazijnmedewerker

Ook een distributiecentrum moet de vracht ergens vandaan halen. En alles wat binnenkomt, komt eerst langs jou! Alles volgens de pakbon? Mooi! Krul en klaar! Spoor jij altijd alle foutjes op in je kassabon bij de supermarkt? Dan is dit jouw nieuwe baan bij Wasco Apeldoorn!

Magazijnmedewerker vacatures bij Wasco Apeldoorn

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.