Opleiden van flexwerkers voor de overheid: een leven lang leren!

Een leven lang leren bij Tempo-Team! Wij vinden het belangrijk dat onze flexwerkers bij de overheid up-to-date blijven met hun competenties en vaardigheden, en daarmee hun duurzame inzetbaarheid verhogen. We laten graag zien hoe we dat doen!

Op deze pagina:

Liever even bellen om alle mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op!

Werken en leren bij de overheid

Wij bieden alle soorten opleidingen aan om het perspectief van de flexwerker op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt te vergroten. Of dat nou bij de gemeente, provincie, ZBO’s of de Rijksoverheid is.

Hierbij kan het gaan om opleidingen die vereist zijn voor een functie of om opleidingen die de flexwerker in staat stellen om hierna zo op de arbeidsmarkt aan het werk te gaan. Zo houden we de kennis en kunde bij onze flexwerkers hoog én blijven zij duurzaam inzetbaar! 

Wij gaan altijd voor maatwerk. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Mijn Groei: Tempo-Team’s nieuwe ontwikkelplatform! 

De overheid is altijd in ontwikkeling. Dat biedt kansen, maar zorgt ook voor uitdagingen! Als hr-partner ondersteunen we je hierbij. Wij zorgen dat onze flexibele arbeidskrachten blijven groeien, zodat ze altijd bijdragen aan jullie doelstellingen. Hoe we dat doen? Met ons ontwikkelplatform Mijn Groei! Met Mijn Groei gaan flexwerkers zelf aan de slag met hun ontwikkeling. Zo houden ze altijd zelf de regie! 

Als startpunt maken we een Goodscan: een bewezen zelftest waarmee flexwerkers erachter komen waar hun kwaliteiten en groeikansen liggen. Daarna maken ze een aantal assessments. Met de resultaten doen we direct aanbevelingen voor trainingen of opleidingen die het beste bij hen passen. Zo gaan ze dus heel gericht aan de slag met hun opleiding! 

Dit zijn de voordelen van Mijn Groei: 

  • Direct toegang tot meer dan 700 opleidingen bij 54 verschillende opleiders

  • Meer dan 500 gratis online trainingen om kennis en vaardigheden te ontwikkelen

  • Vakopleidingen: leer-werktrajecten op maat 

  • Individueel advies van een persoonlijke online coach om samen het juiste leerpad samen te stellen

  • Behoefte aan een leerpad dat past bij jouw organisatie? We ontwikkelen ook samen met jou, leerpaden voor onze flexwerkers. Zo zorgen we dat ze doorgroeien binnen de overheid, verlengen we hun verblijfsduur en verbeteren we de verbondenheid met je organisatie. En onze flexwerkers worden ook nog eens breder inzetbaar!

  • We geven duidelijk aan welke kennis en vaardigheden nodig zijn om aan de slag te gaan in een bepaalde functie. En we laten zien welke opleidingen daarvoor nodig zijn! Zo maken we openstaande vacatures bij de overheid aantrekkelijker voor onze flexwerkers. 

  • Met de opleidingen van Mijn Groei ontwikkelen flexwerkers die nog niet bij de overheid werken zich tot je ideale medewerker. 

  • Niet te vergeten: flexwerkers die zich ontwikkelen hebben meer plezier in hun werk. En dat merk je meteen!

Benieuwd naar Mijn Groei en de mogelijkheden om kandidaten hier gebruik van te laten maken? We lichten graag al onze opleidingsmogelijkheden toe. Bel gewoon even! 

Neem contact met ons op!

Leer onze dienstverlening en expertises beter kennen: