Op zoek naar een gespecialiseerde operator? Tempo-Team fixt het!

Alles tot in de puntjes regelen. Daar houden wij van. En ons personeel ook. Gelukkig maar, want dat is zeker nodig in de food- en industriesector. Wij weten precies waar je de juiste mensen kan vinden en hoe je personeel voor deze sectoren moet opleiden. Waarom moeilijk doen als het samen kan?!

Specialisaties in de operator-wereld

Wij luisteren naar wat jij wil. En zoeken daar het personeel op uit. Is iemand heel goed, maar mist die nog nét een beetje extra kennis? Dat regelen we voor je! Wij zorgen dat diegene de juiste opleiding krijgt. Zo heb je altijd een operator die gespecialiseerd is in jouw sector. 

Food

Voor operators zijn er enorm veel banen in de foodsector. Daarom leiden we mensen op met een specialisatie in machines die vaak in deze branche worden gebruikt! En om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alles wat er in de foodbranche gebeurt, zijn wij aangesloten bij een aantal grote food-netwerken: Food Connection Point, Food Valley en InnoFood. Zo loop jij nooit een innovatie mis!

Industrie

De industrie kan altijd goede medewerkers gebruiken, maar automatisering verandert de eisen die bedrijven aan personeel stellen. Dat is te merken: gekwalificeerd personeel is en blijft moeilijk te vinden. Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor jou essentieel. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten we wat er speelt. Niet voor niets is één op de vijf flexwerkers in de sector industrie via Tempo-Team aan het werk.

Operators opleiden voor de toekomst

Een goede operator is de motor van je bedrijf. Hoe zorg je dat jouw mensen precies de juiste kennis hebben om goed te kunnen draaien? Door slim te werven én goed op te leiden! Juist. En dat doen wij graag voor je. Daarom hebben wij TOP bedacht, het Tempo-Team Operator Programma.

Het Tempo-Team Operator Programma: wat houdt dat precies in?

TOP zoekt uit of de operators die je in huis hebt genoeg weten om hun werk goed te kunnen doen. Klinkt dit interessant? Dan hebben we goed nieuws: je kunt hier heel simpel en gratis achter komen. Hoe? Met onze gratis Quickscan Opleiden Operators. Door middel van deze scan krijg je een duidelijk beeld van de kwaliteiten en wensen van je operators. Scan gedaan? Top! Dan komen wij vervolgens langs om de uitkomst voor je om te zetten in concrete plannen voor de toekomst.

Denk jij nu JA dit wil ik! Of wil je meer weten over TOP? Stuur dan een mailtje of neem contact op met je vaste contactpersoon. Meer weten over leer-werktrajecten? Neem dan contact op met Ruud Beelen (06 13 46 11 67) of Joke Hoenderkamp (06 46 101 102).

Op zoek naar nieuw personeel? Geef je vacature aan ons door!

Heb je personeel nodig, maar geef je dit graag uit handen? Tempo-Team regelt het voor je! Geef je vacature door en wij nemen snel contact met je op,

  • Wat doet een operator?

    Een operator zorgt ervoor dat machines en installaties in fabrieken draaien en blijven draaien. Je bent zo de spil in het productieproces. Er zijn twee soorten operators: Machine-operators en procesoperators. Heb jij een gespecialiseerde operator nodig? Kijk hier voor ons programma!

  • Wat doet een food-operator?

    Als food-operator zit jij kort op de producten die worden gemaakt in het bedrijf waar je werkt. Jij ziet toe op een correct verloop van de levensmiddelenproductie en grijpt in en fixt dingen waar nodig. Benieuwd waar je een food-operator vindt? Kijk snel hier!

  • Hoe wordt je operator?

    Voor de functie van operator heb je meestal een VAPRO-diploma nodig. Dit is een technische opleiding die specifiek is gericht op operator. Vervolgens doe je een gespecialiseerde opleiding als je dat wilt. Ben je op zoek naar een gespecialiseerde operator? Check hier hoe!