Sta jij in het doelgroepregister? Jouw ideale doelgroepregister vacature.

Een baan vinden met een arbeidsbijzonderheid vraagt om maatwerk. Laat dat nou nét het specialisme zijn van Tempo-Team Participatie! Jij krijgt baanzekerheid, goede begeleiding tijdens je loopbaan én opleidingsmogelijkheden! Check snel al onze doelgroepregister vacatures. Deze vacatures zijn speciaal voor kandidaten met een arbeidsbijzonderheid. 

Doelgroepregister vacatures

👉 Ben jij werkgever? Lees hier meer over inclusief overnemen.

Spring snel verder naar:

De populairste doelgroepregister en wajong vacatures.

Sta jij in het doelgroepregister of ontvang jij een wajong uitkering? Dan kan jij solliciteren op onze doelgroepregister en Wajong vacatures. Of je nu parttime of fulltime aan de slag wilt. Er is altijd een vacature die bij je past! Wij zetten de veelvoorkomende banenafspraak vacatures voor je op een rijtje:

Administratief medewerker 

Computer aan en hup die administratie in! Als administratief medewerker ga jij aan de slag met digitale bestanden. Kloppen alle gegevens? Check! Jij verwerkt alles netjes in de systemen. Ben jij toe aan meer uitdaging in jouw functie als administratief medewerker? In overleg ga jij later in je loopbaan ook klantcontact oppakken. 

Management assistent 

Plannen en organiseren. Is dat helemaal jouw ding? Yes, management assistent is dan écht een baan voor jou! Jij zorgt ervoor dat alle managers hun werk goed kunnen doen. Zonder jou is het echt een zooitje op kantoor. Jij bewaart overzicht, regelt alle vergaderingen en zorgt voor een strak agendabeheer. Jij hebt alles onder controle. Klinkt dit als jouw ideale baan? Neem dan snel een kijkje bij het doelgroepregister en Wajong vacatures.

Behandelfunctionaris 

Iemand doet belastingaangifte of maakt een bezwaar. Jij krijgt deze documenten op jouw  bureau. Is alles goed ingevuld? Jij gaat het uitzoeken. Als behandelfunctionaris check je of alles klopt. Jij bent verantwoordelijk voor verzoekschriften en bezwaarschriften van mensen. Jij hebt zowel schriftelijk als telefonisch contact met aanvragers. Een uitdagende en maatschappelijke baan dus! Natuurlijk wordt jij goed ingewerkt en krijg je een buddy op de werkvloer. 

Staat jouw doelgroepregister vacature er niet tussen?

Ontvang jij een Wajong-uitkering en/of ben je opgenomen in het doelgroepregister? En staat jouw baan er niet tussen? Dan maken we een kennismakings-afspraak ☕! Samen gaan we in gesprek over het volgende:

 • Wat jouw wensen zijn
 • Wat jouw talenten en mogelijkheden zijn
 • Of er een werkgever is waar je héél graag aan de slag wilt
 • Welke begeleiding je nodig hebt

Stuur ons een mail, dan plannen we wat in. Wij leren jou graag kennen!

Kennismaking inplannen

Wajong- en doelgroepregister vacatures: hoe werkt het precies?

Supersimpel eigenlijk! Of je solliciteert op één van de vacatures óf we zoeken samen een passende baan voor jou. Ga je aan de slag? TOP! 🎉 Dan krijg je een contract (eventueel na proefplaatsing) bij Tempo-Team en werk je bij één van onze opdrachtgevers. We vinden het héél belangrijk om jou duidelijkheid, structuur én baanzekerheid te bieden. Je ontvangt daarom een contract van minimaal 6 maanden met een vast aantal uren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Kortom, wij bieden jou:

 • Een contract van minimaal 6 maanden met een vast aantal uren en een vast salarisBegeleiding en hulp bij het inregelen van een jobcoach
 • Hulp bij het aanpassen van je werkplek zoals een goed bureau en een afgestelde bureaustoel.
 • Opleidingsmogelijkheden: meer dan 1.000 opleidingen via GoodHabitz
 • Korting op je zorgverzekering via Achmea Zilverenkruis

Banenafspraak vacatures: werkgevers waar jij direct aan de slag gaat!

Er zijn veel werkgevers die zich inzetten voor mensen met een arbeidsbijzonderheid. Het zijn werkgevers waar écht iedereen welkom is! Benieuwd bij welke werkgevers je aan de slag gaat? We zetten ze voor je op een rijtje:

Werken voor de Rijksoverheid

Met een indicatie banenafspraak ga jij aan de slag bij de Rijksoverheid. De Rijksoverheid is een verzamelnaam voor Ministeries, Rijksdiensten en de Hoge Colleges van Staat. Het voordeel? Er zijn doelgroepregister vacatures door het hele land! Of je nu voor een ministerie, penitentiaire inrichtingen of de Belastingdienst werkt, iedere baan is hier afwisselend en impactvol. Ennnn, deels thuiswerken is mogelijk!

Werken bij de Belastingdienst

De belastingdienst heeft veel banenafspraak vacatures. Ga jij werken voor de Belastingdienst? Dan maak je impact! Jij krijgt dagelijks te maken met verhalen van burgers. Jij gaatt hen zo goed mogelijk helpen. Werken bij de Belastingdienst betekent een maatschappelijk verantwoorde baan! En natuurlijk een berg werkplezier! Lees hier meer over de Belastingdienst als werkgevers.

Werken bij de RDW

Werken bij de RDW houdt veel meer in dan kentekenregistratie en rijbewijzen. Jij draagt bij aan duurzame initiatieven en zorgt ervoor dat iedereen veilig de weg op kan! Bij RDW vinden ze het belangrijk dat jij lekker in je (werk)vel zit. Daarom is er op ieder kantoor gratis fruit en kan jij meedoen met het vitaliteitsprogramma. Lees hier meer over werken bij de RDW. 

''Ik geef mijn contactpersoon bij Tempo-Team Participatie een 10. Omdat zij dat dik verdient. Zij is super aardig, een luisterend oor, begrip voor je situatie en kan altijd terecht als er wat is, en dat is super fijn'' -- anoniem, administratief medewerker bij RDW

Werken bij Albert Heijn

Misschien doe jij er wel dagelijks boodschappen! Wie kent de Albert Heijn niet? Ga jij werken bij de Albert Heijn? Nee, niet in de winkel. Ga bijvoorbeeld aan de slag als telefonist(e) bij de centrale van Ahold. Een hele gezellige afdeling! Werk jij liever met je handen? Ga dan aan de slag als logistiek medewerker bij Albert Heijn. Lees hier meer over Albert Heijn als werkgever. 

Benieuwd naar andere inclusieve werkgevers? Neem via de mail contact met ons op!

Kennismaking inplannen

De 5 meestgestelde vragen over werken via Tempo-Team Participatie

 • 1. Krijg ik begeleiding op de werkplek?

  Uiteraard! Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid om het werken een succes te maken. Samen met de organisatie waar jij aan de slag gaat zorgen we voor goede begeleiding en waar nodig regelen we ook werkplekaanpassingen.

 • 2. Biedt Tempo-Team mij wel genoeg zekerheid?

  Ja zeker! Vanuit Tempo-Team Participatie snappen wij dat zekerheid in werk en inkomen voor jou superbelangrijk is. Daarom krijg je een contract van minimaal 6 maanden, met een vast aantal uren en een vast salaris. Dan weet je waar je aan toe bent. Lekker toch?

 • 3. Kunnen jullie mij ook helpen bij het vinden van een baan als ik niet ben opgenomen in het doelgroepregister?

  Jazeker! Alleen niet op deze pagina ;) De adviseurs van Tempo-Team Participatie zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten die zijn opgenomen in het doelgroepregister.  Als je twijfelt of jij daarin staat, kun je het beste contact met ons opnemen, dan kijken we met je mee. Ben je niet opgenomen in het doelgroepregister? Dan vind jij jouw baan hier!

 • 4. Hoe weet ik of ik ben opgenomen in het doelgroepregister?

  Er zijn meerdere redenen waarom je opgenomen kunt worden in het doelgroepregister. Bijvoorbeeld omdat je een Wajong-uitkering ontvangt of omdat er is vastgesteld dat je niet zelfstandig 100% van het wettelijk minimumloon kunt verdienen. Het doelgroepregister wordt beheerd door het UWV.  Op de website van het UWV kun je via mijn UWV zien of je bent opgenomen in het doelgroepregister. Kom je er niet uit? Neem contact ons op, dan kijken we met je mee.

 • 5. Staan bedrijven wel open voor mensen met een arbeidsbeperking?

  Echt wel! De organisaties waarmee wij samenwerken zetten zich graag in voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen welkom is. Jij dus ook. Wij vinden het belangrijk dat je terechtkomt op een passende werkplek. Uiteraard bespreken wij jouw behoeftes samen met de organisaties en zorgen wij ervoor dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt.

Kennismaken met Tempo-Team Participatie?

Heb jij ook veel zin aan de slag te gaan? Mail ons! We koppelen je aan een adviseur bij jou in de buurt, diegene maakt graag kennis met jou!