Wajong uitkering of in het doelgroepregister? Wij helpen je aan JOUW baan!

Een baan vinden met een arbeidsbeperking vraagt om maatwerk. Laat dat nou nét het specialisme zijn van Tempo-Team Participatie! Yess! Op deze pagina vind je al onze vacatures die zijn gecreëerd voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook lees je hoe wij jou begeleiden. 

Spring snel naar:

Deze vacatures hebben we nú voor jou

Onderstaande vacatures zijn alleen voor mensen die opgenomen zijn in het doelgroepregister en/ of een Wajong uitkering hebben. Val jij hier niet onder? Bekijk dan deze vacatures.

Staat jouw vacature er niet tussen?

Ontvang jij een Wajong uitkering en/of ben je opgenomen in het doelgroepregister? En staat jouw baan er niet tussen? Dat geeft niks! Dan maken we een kennismakings-afspraak ☕ en bekijken we:

 • Wat jouw wensen zijn
 • Wat jouw talenten en mogelijkheden zijn
 • Of er een werkgever is waar je héél graag aan de slag wilt
 • Welke begeleiding je nodig hebt

Stuur ons een mail, dan plannen we wat in. We hebben er veel zin in jou te leren kennen!

Hoe werkt het precies?

Supersimpel eigenlijk! Of je solliciteert op één van de vacatures óf we zoeken een passende baan voor jou. Ga je aan de slag? TOP! Dan krijg je een contract (eventueel na proefplaatsing) bij Tempo-Team en werk je bij één van onze opdrachtgevers.

We vinden het héél belangrijk om jou duidelijkheid, structuur én baanzekerheid te bieden.  Je ontvangt daarom een contract van minimaal 6 maanden met een vast aantal uren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Kortom, wij bieden jou:

 • Een contract van minimaal 6 maanden met een vast aantal uren en een vast salaris
 • Begeleiding en hulp bij het inregelen van een jobcoach
 • Hulp bij het aanpassen van je werkplek
 • Opleidingsmogelijkheden: meer dan 1.000 opleidingen via GoodHabitz
 • Korting op je zorgverzekering via Achmea Zilverenkruis

We werken samen met TOPwerkgevers

Er zijn heel veel organisaties die zich inzetten voor inclusief ondernemen. Welke? Nou bijvoorbeeld de Rijksoverheid, maar ook andere grote overheidsorganisaties zoals Rijksuniversiteit Groningen, het RDW, de Suikerunie, Ahold Delhaize maar ook DCMR en.. wijzelf! Aan welke functies je dan moet denken? Nou, ga bijvoorbeeld aan de slag als administratief, financieel of logistiek medewerker, maar het kan ook zijn dat je start als HR-adviseur of bedrijfsvoeringsspecialist. Net wat het beste bij jou past.

‘Een dikke 10!’

''Ik geef mijn contactpersoon bij Tempo-Team Participatie een 10. Omdat zij dat dik verdient. Zij is super aardig, een luisterend oor, begrip voor je situatie en kan altijd terecht als er wat is, en dat is super fijn'' -- anoniem, administratief medewerker bij RDW

‘Al 2,5 jaar met veel plezier aan het werk’

‘’Hoihoi, ik ben Angelique  en ik werk 2,5 jaar via Tempo-Team Participatie bij Ahold Delhaize.  Dit doe ik met heel veel plezier. Wat doe ik precies? Ik ben telefoniste bij de centrale van Ahold, ik spreek met nieuwe leveranciers en (oud) personeelsleden. Ik spreek bijvoorbeeld veel mensen die een eigen bus hebben en boodschappen willen bezorgen voor Albert Heijn. Of als vrachtwagenchauffeur willen rijden voor ons distributiecentrum. Het is supergezellig op de afdeling.”’

De 5 meestgestelde vragen over werken via Tempo-Team Participatie

 • 1. Krijg ik begeleiding op de werkplek?

  Uiteraard! Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid om het werken een succes te maken. Samen met de organisatie waar jij aan de slag gaat zorgen we voor goede begeleiding en waar nodig regelen we ook werkplekaanpassingen.

 • 2. Biedt Tempo-Team mij wel genoeg zekerheid?

  Ja zeker! Vanuit Tempo-Team Participatie snappen wij dat zekerheid in werk en inkomen voor jou superbelangrijk is. Daarom krijg je een contract van minimaal 6 maanden, met een vast aantal uren en een vast salaris. Dan weet je waar je aan toe bent. Lekker toch?

 • 3. Kunnen jullie mij ook helpen bij het vinden van een baan als ik niet ben opgenomen in het doelgroepregister?

  Jazeker! Alleen niet op deze pagina ;) De adviseurs van Tempo-Team Participatie zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten die zijn opgenomen in het doelgroepregister.  Als je twijfelt of jij daarin staat, kun je het beste contact met ons opnemen, dan kijken we met je mee. Ben je niet opgenomen in het doelgroepregister? Dan vind jij jouw baan hier!

 • 4. Hoe weet ik of ik ben opgenomen in het doelgroepregister?

  Er zijn meerdere redenen waarom je opgenomen kunt worden in het doelgroepregister. Bijvoorbeeld omdat je een Wajong-uitkering ontvangt of omdat er is vastgesteld dat je niet zelfstandig 100% van het wettelijk minimumloon kunt verdienen. Het doelgroepregister wordt beheerd door het UWV.  Op de website van het UWV kun je via mijn UWV zien of je bent opgenomen in het doelgroepregister. Kom je er niet uit? Neem contact ons op, dan kijken we met je mee.

 • 5. Staan bedrijven wel open voor mensen met een arbeidsbeperking?

  Echt wel! De organisaties waarmee wij samenwerken zetten zich graag in voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen welkom is. Jij dus ook. Wij vinden het belangrijk dat je terechtkomt op een passende werkplek. Uiteraard bespreken wij jouw behoeftes samen met de organisaties en zorgen wij ervoor dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt.

Kennismaken met Tempo-Team Participatie?

Heb jij ook veel zin aan de slag te gaan? Mail ons! We koppelen je aan een adviseur bij jou in de buurt, diegene maakt graag kennis met jou!