Tempo-Team Participatie

‘Iedereen doet mee, niemand langs de kant.’ Dat denken wij bij Tempo-Team. Iedereen verdient een baan die je gelukkig maakt, je zelfvertrouwen laat groeien en je meer kennis geeft. En daar helpen wij maar al te graag aan mee!

Waarom is Tempo-Team Participatie belangrijk?

Iedereen heeft recht op werk - ook wanneer je een arbeidsbeperking hebt. Leuk werk maakt je gelukkig. Het geeft je zelfrespect en sociale waardering. Daarom vinden wij dat iedereen mee mag doen en niemand langs de kant hoeft te zitten.

Net als wij vindt ook de overheid werken belangrijk. Daarom besloten werkgevers, werknemers en het kabinet in 2013 een sociaal akkoord. De afspraak? Het creëren van 125.000 banen in tien jaar tijd - van 2015 t/m 2025. Een inclusieve arbeidsmarkt waar kansen zijn voor iedereen - dus ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking. Naar aanleiding van dit akkoord is bijvoorbeeld ook de quotumwet in het leven geroepen.

Iedereen werk - hoe werken wij daar aan mee?

Iedereen verdient een baan, ook als je een arbeidsbeperking hebt. Al onze kandidaten zijn daarin uniek in hun kunnen. Is er binnen jouw bedrijf een plek voor iemand met een arbeidsbeperking? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Als juridisch werkgever van deze medewerkers nemen wij de gehele loon-, subsidie en no-risk administratie van je over. Handig!

Ook op andere vlakken ondersteunen wij, van werkplekadvies, jobcoaching en begeleiding tot loonwaardebepaling.

Interesse of meer informatie?

Wil je weten hoe Tempo-Team Participatie je kan ondersteunen bij het invullen van een of meerdere garantiebanen, neem dan contact op met:

Noord-Oost Nederland

Marjan Werkema

Noord-Oost Nederland

Bo Hibma

Noord-West Nederland

Anja Goezinne

Midden Nederland

Wietske de Liefde

Zuid-Oost Nederland

Dorien Janse-van Zwamen

Zuid-Oost Nederland

Renée Hamans