Gratis vacature plaatsen: vind snel jouw geschikte kandidaat!

Snel en simpel personeel vinden? Regelen we voor je! Plaats je vacature makkelijk én gratis online. Binnen 24 uur nemen we contact met je op en staan er al kandidaten voor je klaar in je online omgeving. Check hieronder hoe het werkt. Vragen? Bel ons even op 020-3057798 of plaats gewoon meteen je vacature!

Geef direct je vacature door

Spring snel naar: 

Online vacature plaatsen: zo werkt het

Je vacature plaatsen is supersimpel. Meer dan een functieomschrijving, een salarisindicatie en contactgegevens hebben wij niet van je nodig. Na het plaatsen van je vacature gaan we meteen voor je aan de slag. Onze Jobbot en de lokale intercedenten zoeken naar de geschikte kandidaat voor jouw vacature. Je hebt 24/7 toegang tot alle kandidaten in je online omgeving en kiest zelf wie je uitnodigt en aanneemt. Natuurlijk spreken wij ook iedere kandidaat! Meer weten over hoe het precies werkt? 

Lees meer over onze online dienstverlening

Jouw Tempo-Team topper: dit zijn de kosten!

Vacature plaatsen? Helemaal gratis! En dat is fijn, want je betaalt pas als je nieuwe collega aan de slag gaat. Makkelijk toch? De kosten van je nieuwe Tempo-Team collega hangen onder andere af van de schaarste op de arbeidsmarkt, het bruto salaris van je nieuwe medewerker en de regio. Na het plaatsen van je vacature zie je meteen een prijsindicatie. Handig! 

Geef je vacature door

Je vacature online plaatsen is supermakkelijk. Geef door waar je naar op zoek bent en wij selecteren kandidaten voor je. Zo kies je makkelijk zelf uit onze selectie en heb je er snel een nieuwe collega bij! Lekker bezig!