Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Leiden

Tempo-Team uitzendbureau Leiden

3x rollen en je bent er! Vanuit NS station Leiden Centraal ben je met 300 stappen bij onze Tempo-Team vestiging aan de Schipholweg 89B. Midden in het zakencentrum ‘Schuttersveld’ vind je ons in een modern pand, welke we delen met meerdere bedrijven.

Ook als je langsloopt kun je ons zien werken: we zitten namelijk op de begane grond en hebben fijne, grote ramen. Zwaai je even als je langsloopt?

Werkplezier bij Tempo-Team Leiden

Werkplezier staat voor ons in Leiden bovenaan. Dit geldt voor ons als intercedenten maar ook voor jou als werkzoekende. Samen gaan wij op zoek naar dé passende baan waar jij de meeste werkplezier uithaalt. Werkplezier voor ons houdt in dat jij op de juiste plek zit!

Daarnaast zijn we een hecht team, werken we hard en proosten we samen graag op de successen die we behalen. 

De vacatures bij Tempo-Team Leiden

Onze vacatures zijn voornamelijk administratief. Dit komt omdat wij over het algemeen alleen (semi-) overheidsinstellingen bedienen! Denk hierbij aan verschillende gemeenten en haar overkoepelende organisaties, maar ook het CBR en RDW. Veel voorkomende functies zijn: projectondersteuners, managementassistent, KCC-medewerker en (financieel-) administratief medewerker. In het eerste kwartaal zijn we ook vaak op zoek naar brugwachters en, zeker in de vakanties, kun je vaak aan de slag als bijrijder! Genoeg aanbod dus!

Openingstijden en contactgegevens

Langskomen is altijd op afspraak, dus bel naar 0715120688 of mail naar servicepunt71@tempo-team.nl om contact met ons op te nemen. Tot snel!

Schipholweg 89B

  • 071-5120688
  • 2316ZL Leiden
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!