Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Sittard

Tempo-Team uitzendbureau Sittard

Onze vestiging ligt op steenworp afstand van het station in Sittard én op ongeveer 500 meter van de binnenstad vandaan. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand waar ons team jou met een warm welkom ontvangt. Parkeren kan gratis bij de vestiging. Tussen 8.30 en 17.30 uur is er altijd iemand aanwezig. Ben je van plan om langs te komen? Bel ons dan even voor de zekerheid. Af en toe zijn we namelijk buiten de deur om de leukste vacatures voor jou binnen te halen!

Werkplezier bij Tempo-Team Sittard

Kom eens langs! We zetten graag een kop koffie voor je (en die is heerlijk!). Wij zijn benieuwd wat werkplezier is voor jou! We helpen je graag bij de zoektocht naar de leukste baan. Een baan, waarin je kan doen waar jij goed in bent én wat je leuk vindt. Werkt dat past omdat je helemaal op je plek zit. Daar geloven wij in, bij Tempo-Team.

De vacatures bij Tempo-Team Sittard

Ons team staat voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek- , inpak- of productiewerk. Maar ook voor banen in de administratie ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse vacatures en hebben veel contact met bedrijven in de regio Sittard- Geleen. Wil jij deze week nog starten? Geen punt! Wij fixen het voor je. Ook voor tijdelijke banen zijn wij er voor je. We zien je graag snel, topper!

Geerweg 11

  • 046-4522080
  • 6135KB Sittard
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!