Geerweg 11

 • 046-4522080
 • 6135KB Sittard
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Yessss, jij zoekt een baan!

Tijd voor een nieuwe baan en jij bent op zoek. Lekker bezig! Bij Tempo-Team staan we voor je klaar om je hierbij te helpen. We hebben een berg aan leuke vacatures waar jij je keuze uit kunt maken. Samen met ons kijk jij naar wat écht bij jou past en aansluit bij jouw wensen. Op die manier vinden we niet zomaar een baan, maar een baan waar jij werkplezier in vindt! BAM! 

Wil je de sfeer bij ons komen proeven? Kom gerust langs op kantoor! Bij Tempo-Team combineren we serieus werk met een dosis plezier, want we geloven in een dynamische en inspirerende werkomgeving!

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Onze vestiging ligt op steenworp afstand van het station in Sittard én op ongeveer 500 meter van de binnenstad vandaan. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand waar ons team jou met een warm welkom ontvangt. Parkeren kan gratis bij de vestiging. Tussen 8.30 en 17.30 uur is er altijd iemand aanwezig.
   

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 046-4522080.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Sittard?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: logistiek, productie, administratief en banen in de zorg!

  Alle vacatures in Sittard

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Sittard