Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Lelystad

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Lelystad

Middenweg 25

 • 0320-289660
 • 8232JT Lelystad
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar een baan in (omgeving) Lelystad? Wij helpen je!

Bij Tempo-Team helpen we je bij het vinden van jouw ideale baan. Lekker toch! Wij geloven dat werkplezier begint met een baan die bij jou past. Onze aanpak gaat verder dan alleen kijken naar je CV. We kijken namelijk naar wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. 🤩 Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring hebt, wij helpen je op weg! En dat doen we niet alleen bij het vinden van een baan. Neee, we staan gedurende je hele loopbaan voor je klaar! Wil je dingen weten over je ontwikkelingsmogelijkheden? Jouw contactpersoon neemt het met je door. Samen maken we werk van jouw succes!

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Lelystad

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Jazeker! Wij zijn gevestigd midden in het centrum van Lelystad en daardoor super goed te bereiken met de auto én OV. Onze vestiging zit schuin tegenover het station op de derde verdieping. Kom je met de auto? Dan kan je deze parkeren in de Zilverpark Parkeergarage naast onze vestiging. 

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0320-289660.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Lelystad?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

  Alle vacatures in Lelystad

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Lelystad