Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Lelystad

Tempo-Team uitzendbureau Lelystad

Hoi! Welkom bij Tempo-Team Lelystad. Wist je dat wij heel gemakkelijk te bereiken zijn? Wij zijn gevestigd midden in het centrum van Lelystad en daardoor super goed te bereiken met de auto én OV. Onze vestiging zit schuin tegenover het station op de derde verdieping. Kom je met de auto? Dan kan je deze parkeren in de Zilverpark Parkeergarage naast onze vestiging. 

Werkplezier bij Tempo-Team Lelystad

Plezier in je werk is het állerbelangrijkste. Dat doen we door de baan te vinden die bij jouw past, waardoor jij elke dag met frisse zin naar je werk gaat. Wij houden van lachen, maar werken ook keihard. Wij hebben niet alleen tijdelijke banen, maar ook vaste. Bij Tempo-Team Lelystad nemen wij echt de tijd voor een kop koffie met jou, digitaal of op onze locatie. Doordat wij de bedrijven in Lelystad goed kennen, kunnen wij jou goed helpen en adviseren bij jouw nieuwe perfecte baan.

De vacatures bij Tempo-Team Lelystad

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende kandidaten. Bij ons kun je terecht voor vacatures in de logistiek, productie en op kantoor. Denk hierbij aan magazijn- en productiepersoneel  (met en zonder hef- en reachtruck), klantenservice, administratief, commercieel én financieel administratief medewerkers. Onze intercedenten Daphne, Derya en Donya vertellen je er graag over!

Wat zijn de openingstijden, en wat zijn jullie contactgegevens?

Dus ben jij op zoek naar die leuke, nieuwe baan? Dan helpen wij jou graag verder. Maak wel eerst even een afspraak, dan hebben we echt de tijd voor jou en sta je niet voor een dichte deur. Je kunt ons goed bereiken met zowel de auto als het ov. We zitten schuin tegenover het centraal station van Lelystad, maar je kan ook parkeren in de parkeergarage naast de vestiging. 

Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend. Doordat wij veel bij onze klanten aanwezig zijn, is het handig om eerst even te bellen voor een afspraak. Je kunt ons het beste bellen op het nummer 0320 289 660 (keuze 1)

 

Middenweg 25

  • 0320-289660
  • 8232JT Lelystad
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!