Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zwolle

Tempo-Team uitzendbureau Zwolle

Leuk dat je de vestigingspagina van Tempo-Team Zwolle bezoekt! Onze vestiging is gevestigd vlakbij de peperbus, aan de rand van het centrum van Zwolle. Iedere werkdag van 08:30 tot 17.30 uur zijn wij bereikbaar om jou verder te helpen met al jouw vragen, de zoektocht naar een leuke baan of juist de zoektocht naar uitzendkrachten. Maak je dan van tevoren wel eerst even een afspraak? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Werkplezier bij Tempo-Team Zwolle

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor plezier door werk wat bij je past. Tempo-Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Dat jij plezier hebt in je werk is voor ons erg belangrijk. Daarom zoeken we graag met je mee naar die ene baan die perfect bij jou past! Samen kijken we naar jouw interesses, kwaliteiten en (werk)ervaringen. Zo hopen wij voor iedere uitzendkracht een topbaan te vinden in de omgeving van Zwolle.

De vacatures bij Tempo-Team Zwolle

Wij nemen altijd diverse vacatures in behandeling zoals administratief medewerker, receptioniste of telefoniste, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, logistiek medewerker, secretaresse, commercieel medewerker en zo nog vele andere functies waaronder in de zorg! Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op of zoek via de website naar vacatures in jouw buurt. Wij van Tempo-Team Zwolle helpen jou graag verder met het vinden van werk dat bij je past!

Voordat je langskomt eerst contact met ons opnemen? Dat kan! App, bel of mail ons: 

Bel of whatsappMail ons!

Harm Smeengekade 7- 7b

 • 038-4261930
 • 8011AK Zwolle
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Benieuwd naar werkgevers die een echte AANRADER zijn en scoren een 8+ op tevredenheid? Bekijk onze baanraders of check onze topwerkgevers! 👇