Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zwolle

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Alle vacatures in Zwolle
 

Wil jij een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn?
Bel ons dan eerst even voor het maken van een persoonlijke afspraak. Dan kunnen wij kijken wie jou het beste kan helpen.

Algemene vacatures omgeving Zwolle: 038-4261930 (optie 6)

Harm Smeengekade 7- 7b

 • 038-4261930
 • 8011AK Zwolle
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Zo helpen we jou! 

Wij helpen je met het vinden van een nieuwe baan. Het liefst niet zomaar een baan. Maar een baan waarbij jij je thuisvoelt. Daarvoor verzamelen we elke dag de tofste vacatures waar jij uit kunt kiezen. Kom je er niet uit? Of weet je even niet waar je moet beginnen? Dan staan wij voor je klaar. 

Bel of mail ons! Wil je langskomen? Gezellig! Bel van tevoren even. Dan zorgen wij voor warme drankjes en wat lekkers. Samen kijken we waar we jouw sollicitatie naartoe sturen. 
 

Baan binnen? Top! We staan achter je!

Als jij je baan gevonden hebt, kan je nog steeds bij ons terecht. Opleidingen volgen of doorgroeien. Daar helpen we je bij. Ook als jij even niet zo lekker in je vel zit. Of juist nog verder door wilt groeien. Kom naar ons toe. 

Veelgestelde vragen over Tempo-Team Zwolle

 • Zijn jullie goed te bereiken?

  Zeker. We zitten op Harm Smeengekade 7b. Onze vestiging is gevestigd vlakbij de peperbus, aan de rand van het centrum van Zwolle. Iedere werkdag van 08:30 tot 17.30 uur zijn wij bereikbaar om jou verder te helpen met al jouw vragen, de zoektocht naar een leuke baan of juist de zoektocht naar uitzendkrachten. Maak je dan van tevoren wel eerst even een afspraak? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat je niet voor een dichte deur komt te staan.

 • Hoe kan ik jullie bereiken?

  Sowieso door te bellen! Op dit nummer: 038-4261930

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Ja hoor! Bel wel even van tevoren. Zo zorgen wij dat de expert voor jouw vraag er ook is! En natuurlijk een heerlijke koffie! 

 • Kunnen jullie mij helpen aan een nieuwe baan?

  Zeker! Dat is namelijk onze baan. We kijken samen naar een plek waar jij je thuisvoelt. Bespreek dus ook zeker wat jou de grootste glimlach geeft tijdens het werken. Of geef jouw ambities aan.

 • Welke vacatures zijn er in Zwolle?