Bouwlingplein 46

 • 0162-436520
 • 4901KZ Oosterhout
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Loop de deur van Tempo-Team Oosterhout uit met een baan op zak!

Een leuke baan voor jou zoeken. Dat is wat wij het allerliefste doen. En we durven te zeggen: we zijn daar ook best goed in 😉. Voor je het weet loop je met een baan de deur uit. Lekker toch? We kijken niet alleen naar jouw CV maar ook naar jouw wensen. Jij moet namelijk écht iets doen wat je leuk vind. Alleen dan ga je fluitend naar je werk. 

Natuurlijk begeleiden we je ook tijdens je werk. Heb je vragen of zit je ergens mee? Wij staan altijd voor jou klaar. 

Meestgestelde vragen over werken in Oosterhout

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team uitzendbureau Oosterhout is gevestigd in hartje centrum. Spring dus op de fiets en stap bij ons naar binnen. Met het OV is het ook makkelijk te bereiken. Gratis parkeren is helaas niet mogelijk.

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Gezellig, dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. We maken ook graag wat extra tijd voor je vrij, dus een afspraak maken is altijd handig. Tot snel!

 • Welke vacatures kan ik vinden in Oostenhout?

  Ons vacatureaanbod is zeer divers. Oosterhout staat bekend om de productie- en betonindustrie.
  De echte spierbundels kunnen hun energie kwijt in het werken met beton. Maar ook voor mensen die graag een kantoorbaan van 9 tot 5 willen, hebben we een ruim aanbod. Zo kun je via ons bijvoorbeeld aan de slag als: management assistent, administratief medewerker, kwaliteitsmedewerker en planner!  

  Bekijk hier alle vacatures in Oosterhout

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Lekker bezig! Klik op de gele sollicitatieknop onder de vacature. Dat is het snelst mogelijke manier om te solliciteren. We reageren zo snel mogelijk om je sollicitatie. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen zijn altijd welkom! Check onderaan de vacature wie de contactpersoon is. Deze persoon kan je bellen of mailen!

Werkgevers in omgeving Oosterhout