Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Oosterhout

Tempo-Team vestiging Oosterhout

Tempo-Team uitzendbureau is gevestigd in hartje centrum in een modern pand. Via de glazen lift ga je naar de 1e verdieping waar wij gevestigd zijn, ondertussen kun je mooi van het uitzicht genieten. Binnen een uur kan je solliciteren, een frietje halen en de Action leeg kopen op het plein waar we gevestigd zitten. Ook kun je gelijk, omdat je bij ons met een baan naar buiten gaat, gelijk door naar de Jumbo om weer de wekelijkse boodschappen te doen. 

Werkplezier bij Tempo-Team Oosterhout

Werkplezier betekent voor ons hard werken, maar ook de tijd nemen om gezellig samen te lunchen. Tijdens onze pauzes krijgen we niet alleen lekker eten binnen, maar ook genoeg vitamine D door de nodige zonnestralen te pakken op het dakterras. Deze vitamine boost zorgt ervoor dat we jou met meer energie kunnen ontvangen. Wat ook voor meer energie zorgt is het planken wat we elke dag doen, wanneer de focus even op is. De week sluiten we op vrijdagmiddag af met een potje tafeltennis met het hele team.

De vacatures bij Tempo-Team Oosterhout

Ons vacature aanbod is zeer divers. Oosterhout staat bekend om de productie- en betonindustrie.
De echte spierbundels kunnen hun energie kwijt in het werken met beton. Maar ook voor mensen die graag een kantoorbaan van 9 tot 5 willen hebben we een ruim aanbod. Zo kun je via ons bijvoorbeeld aan de slag als: management assistent, administratief medewerker, kwaliteitsmedewerker en planner!  

P.s. Als je dit leest kom je waarschijnlijk ook uit Oosterhout (of omgeving) en heb je ook een "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit. Dus spring nu op de fiets naar onze vestiging en ga via ons aan de slag!

Bouwlingplein 46

  • 0162-436520
  • 4901KZ Oosterhout
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!