Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Breda

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Breda

Markendaalseweg 56

 • 076-5330600
 • 4811KC Breda
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je! 

Yes je bent toe aan een (nieuwe) baan! Waar ga je er één vinden? En hoe vind je een baan die écht bij je past? Wij helpen je verder! Wij hebben contact met veel werkgevers uit de omgeving Breda. De perfecte vacature hebben we dus zo voor jou gevonden!

Baan? ✅ Ook dan kan je bij ons terecht. Jij krijgt namelijk een contactpersoon. Deze persoon helpt jou met doorgroeien en al je andere vragen. 

Meestgestelde vragen over over Tempo-Team Uitzendbureau Breda

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja zeker! Kom eens langs op de vestiging in Breda! Neem de bus naar Centrum Breda, loop nog één minuut verder en dan kom je een prachtig hoekpand tegen, compleet voorzien van ramen. 

 • Kan ik gewoon binnen lopen?

  Yes! Kom jij tussen 08.30 en 17.30 uur bij ons binnenlopen, dan staan wij graag klaar om met jou een kopje koffie te drinken, een gesprekje te voeren of zelfs voor een potje tafelvoetbal! Wil je er zeker van zijn dat we tijd hebben? Bel ons van te voren op 076 - 533 06 00!

 • Welke vacatures kan ik vinden in Breda?

  Wij hebben heel veel verschillende soorten vacatures in Breda, voor ieder wat wils. Werk jij graag met je handen? Dan kan je terecht op onze logistieke afdeling. Maar ben je meer een denker en werk je liever op kantoor? Ook daarvoor hebben wij onze administratieve afdeling.

   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over de vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.