Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Breda

Tempo-Team uitzendbureau Breda

Kom eens langs op de vestiging in Breda! Neem de bus naar Centrum Breda, loop nog één minuut verder en dan kom je een prachtig hoekpand tegen, compleet voorzien van ramen. Dit geeft Tempo Team Breda een hele open look. Kom jij tussen 08.30 en 17.30 uur bij ons binnenlopen, dan staan wij graag klaar om met jou een kopje koffie te drinken, een gesprekje te voeren of zelfs voor een potje tafelvoetbal! 
Ben je niet in de buurt? Wij zijn natuurlijk ook altijd bereikbaar via 076 - 533 06 00!

Werkplezier bij Tempo-Team Breda

Natuurlijk kom je naast een kopje koffie of een potje tafelvoetbal ook bij ons voor een gloednieuwe baan! Doordat wij altijd persoonlijk met jou in gesprek gaan kunnen wij de perfecte match voor jou vinden. 

Tempo Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Zelfs daarna ben je nog niet van ons af. We sturen regelmatig leuke kaartjes, houden je op de hoogte van het laatste nieuws en komen je verrassen op de werkvloer. We kunnen ons voorstellen dat je tussendoor vragen hebt over bijvoorbeeld jouw werkzaamheden of jouw contract, ook dan staan wij altijd voor je klaar.

De vacatures bij Tempo-Team Breda

Jij stapt bij ons binnen omdat je op zoek bent naar die ene leuke uitdaging. Die hebben wij voor jou! Wij hebben heel veel verschillende soorten vacatures in Breda, voor ieder wat wils. Werk jij graag met je handen? Dan kan je terecht op onze logistieke afdeling. Maar ben je meer een denker en werk je liever op kantoor? Ook daarvoor hebben wij onze administratieve afdeling. Daar houdt het natuurlijk niet bij op: ben je meer op zoek naar een baan in de horeca of wil je graag werken in de zorg? Zelfs daar weten wij wel raad mee. Wij hebben namelijk ook een horeca-label dat JMW heet, die op de leukste evenementen en feestjes personeel levert.

Twijfel je of jouw baan hier tussen zit? Bel gerust, loop binnen of stuur een e-mail!

Markendaalseweg 56

 • 076-5330600
 • 4811KC Breda
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten