Werken bij Enexis

💪 doorgroeimogelijkheden l 🚗 reiskostenvergoeding l 🏠 thuiswerkmogelijkheden l 📍door heel NL

Wat schittert daar aan de horizon? Roze, groen, blauw… Daar komt een busje van Enexis aangescheurd. Ditmaal niet om een slimme meter te plaatsen, maar om jou de leukste vacatures aan te bieden! Voorzie jij Nederland van energie als logistiek medewerker of administratief medewerker? Slimme zet! Voor deze en alle andere vacatures krijg jij er behalve een goed salaris ook nog bakken met energie voor terug. Dus, voel jij de ‘spanning’ al tussen jou en de vacatures? Check het hieronder. 

De leukste vacatures van Enexis vind je in Groningen🚀!
En hoe we dat weten? Nou, dat hebben we te danken aan jouw nieuwe collega's. Zij hebben alle bedrijven bij Tempo-Team beoordeeld op onder andere werkplezier. En wat blijkt? Enexis in Groningen is als beste uit de test gekomen en is daarmee een echte #baanrader!

Vacatures Enexis

De arbeidsvoorwaarden Enexis

 • Een goede pensioenregeling, voor die duurzame toekomst.

 • Kilometervergoeding en vakantiegeld.

 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

 • Honderden online trainingen om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

 • Volop doorgroeimogelijkheden, ook handig voor later!

Lees meer over:

Vacatures Enexis   Vacatures in je mail

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Enexis 

Werken bij Enexis betekent een goede werk-privé balans, een inhoudelijk mooie baan en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de  baan

Bij Enexis draait het om meer dan alleen een baan; het is een kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dat kan vanuit elke rol. Onbeperkt goede koffie, kletsen met vrolijke klanten en goede oplossingen aanbieden. Dat is realiteit voor alle collega’s bij Enexis. Zoek jij vacatures als administratief-, of toch logistiek medewerker? Perfect! Die hebben wij in de aanbieding! Werkvoorbereiders.. planners… voor ieder wat wils!  Bij Enexis vind je een functie die bij jou past. Nice! 

🙏Balans

Enexis is zuinig op energie, zuinig op onze aarde en zuinig op jou. Daarom doet Enexis er alles aan om jou te laten bloeien. Niks lekkerder dan je drukke kantoorbaan afwisselen met een dagje thuiswerken met je sloffen aan, toch? Of doorgroeien in je functie en promotie maken... Jij stemt jouw werkschema af op wat jij nodig hebt!  

🎓Groei

“Ik krijg binnen mijn functie verantwoordelijkheid en ik kan mijn eigen ding creëren. Dat is kicken!” Aangenaam! Je eerste nieuwe collega ken jij al. Deze quote komt van Mathijs Koenders, monteur storingswachtdienst. Wanneer jij je werkzaamheden onder de knie krijgt, kun jij steeds meer uitdagingen in je werk aanpakken. Klinkt goed, toch? Al die vrijheid! En zit jij uiteindelijk goed op je plek? Dan gaan Enexis en jij een lange, duurzame relatie tegemoet. Houden we van!

Alle vacatures

Veelgestelde vragen over werken bij Enexis

 • Wat is het salaris bij Enexis?

  Bij Enexis hangt het salaris natuurlijk af van je functie. Zo verdien je als magazijnmedewerker tussen de € 13,85 - 18,42 per uur en als klantenservicemedewerker tussen de € 15,12 - 18,36 per uur. Check de vacatures voor de exacte salarissen

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Enexis?

  Check hieronder wat jij kunt verwachten van Enexis vacatures.

  Klantenservice medewerker

  “Goedemorgen, met *jouw naam hier* van Enexis, wat kan ik voor u doen?”. Zie? Dat klinkt zelfs als goed. Geen reden meer om deze vacature als klantenservice medewerker over te slaan. Bij Enexis staat service hoog in het vaandel. Jij bent voor de beller dus dé held die een passende oplossing komt bieden. Glimlach aan het eind is gegarandeerd! Bovendien kun jij geregeld de telefoontjes vanuit je eigen woonkamer beantwoorden. Zo kun jij thuiswerken goed combineren met je privé. Lekker!

  Magazijnmedewerker

  Ook de goeie-ouwe magazijnmedewerker wordt bij Enexis afgestoft. Doe-hoeeei, saai orders picken. Hallo verantwoordelijkheid! Als magazijnmedewerker bij Enexis werk jij met verschillende systemen, leuke, diverse collega’s en je eigen truck. En heb jij nog geen EPT-, het-, of reachtruckcertificaat? No worries! Tempo-Team en Enexis regelen het samen. Zo houden we jouw baan lekker afwisselend en ga jij je nooit vervelen!

  Medewerker technische administratie

  Jouw nieuwe baan als medewerker technische administratie voelt als een warm bad. Heerlijk gevoel, hé? Maar wat nou als je net je bed uit stapt, lekker van dat warme water wilt genieten en er achter komt dat het warme water het helemaal niet doet? Brrr!! Gelukkig help jij klanten van Enexis uit deze nachtmerrie. Jij bekijkt binnenkomende storingen en stuurt monteurs op weg naar de klant. 

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Enexis?

  Jij boft! Want wat je ook zoekt, jij hebt het gevonden. Bij Enexis zijn er vacatures in alle soorten en maten. De collega’s die het magazijn sjeffen, werken fulltime. Zo kunnen onderdelen voor reparaties snel worden geleverd. En wat betekent dat voor jou? Lekker veel uren! Niet zo van de magazijnen, wel van de administratie? Dan werk jij 32-40 uur. Een dagje extra weekend is dus geen punt als je gaat werken bij Enexis! Zelfs over bijbanen is er nagedacht. Als klantenservice medewerker kun jij 24-40 uur aan de slag. Jij vertelt wat bij jou past, wij leveren jouw rooster.

 • In welke regio kan ik werken bij Enexis?

  Voor deze banen hoef jij juist niet naar de Randstad te trekken. Enexis werkt voornamelijk in zuid- en oost Nederland. Woon jij dus in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Roosendaal Maastricht, Tilburg, Venlo, Weert, Emmen, Groningen, Hoogeveen of Hengelo..? Of toch er tussenin…? Hoe dan ook, jij hebt geen smoes meer om niet te solliciteren ;-). Door de kilometervergoeding ben jij ook vanuit andere steden binnen no-time op je werk.  Die plattelands gezelligheid voel je gelukkig wel op je werkvloer. Race jij snel naar de sollicitatieknop, dan zetten je collega’s je schoenen alvast klaar en wij de kop koffie. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.