Lasser

De vonken vliegen er vanaf! Je nieuwe liefde? Nee, we hebben het hier over het belangrijkste vakgebied binnen de technische sector: lassen natuurlijk! Bij Tempo-Team Techniek zijn er verschillende vacatures waar jij als lasser aan de slag kunt. Benieuwd naar welke vacature het best bij je past? Check ze hieronder en solliciteer direct.

Werken als lasser

Elke lasser is uniek, daarom luisteren we graag naar jouw wensen. Wil je een vaste werkplek of misschien juist een baan waar je vaak van werkplek wisselt? Aan de slag bij een groot bedrijf of liever klein familiebedrijfje? Wil je MIG/MAG of TIG lassen? Er is keuze genoeg! En bij Tempo-Team maken we het mogelijk. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij, de technische helden van Tempo-Team, zijn continu op zoek naar de perfecte baan voor jou. Zo gaan we in gesprek met grote en kleine opdrachtgevers in alle uithoeken van het land, zodat we jou de mooiste vacatures kunnen aanbieden. En hierbij zijn we best kritisch. Bijvoorbeeld op werkplezier, want we vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dat het naar je zin hebt en dat je jezelf blijft uitdagen!

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt namelijk ook:

  • Een goed salaris, afhankelijk van jou kennis en ervaring als lasser.
  • Opleidingen en cursussen die voor jou als lasser relevant zijn.
  • De mogelijkheid om zonder ervaring als lasser uit te groeien tot echte vakman! 
  • Snel en persoonlijk contact. Wij hebben een hoop kennis op het gebied van techniek. Zo kunnen wij je goed helpen!
  • Ben je ZZP’er en zoek je tijdelijke klussen? Neem contact met ons op, wij zorgen voor leuke opdrachten!

Veel voorkomende vacatures als lasser

Wil je aan de slag als lasser? Welke kennis en ervaring je ook hebt op het gebied van lassen: er is altijd wel een passende vacature voor jou beschikbaar. De meest voorkomende vacatures binnen het vakgebied lassen zijn:

MIG/ MAG lasser

MIG en MAG, jij beheerst beide lastechnieken. Doordat MIG/ MAG lekker snel gaat kan jij een hoop mooie producten lassen!

TIG lasser

Jij hebt geduld en de skills om kwalitatief en nauwkeurig laswerk af te leveren. Als TIG lasser ben je voornamelijk bezig met wat dunner plaatwerk.

Allround lasser 

Wauw, jij bent echt een allround lasser! TIG lassen, MIG/ MAG lassen… jij beheerst alle lastechnieken.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Klik hier voor de contactpersoon bij jou in de buurt, we helpen je natuurlijk graag!

Werken als lasser in jouw regio

Of je nu al bakken ervaring hebt of juist pas net (niet) bent begonnen: we hebben altijd een leuke en leerzame werkplek bij jou in de buurt! Zelfs met helemaal geen óf heel weinig ervaring helpen we je snel aan het werk, bijvoorbeeld door je een opleiding mét baangarantie aan te bieden. Hoe tof is dat!? Als ervaren lasser kun je meteen aan de slag bij bedrijven die jou een uitdaging bieden. Misschien helpen ze je wel naar de volgende stap in je carrière. We zijn vooral benieuwd naar jouw ambitie en motivatie als (toekomstig) lasser. Alles in overleg. Waar en wanneer jij dat wilt.

Neem contact op met ons voor jouw volgende stap als lasser

We werken vanuit onze vestigingen samen met een hoop mooie bedrijven in het hele land. Zo kunnen wij jou de leukste vacatures aanbieden! Benieuwd? Kom gezellig langs! Of bel je liever? Dat kan ook natuurlijk :). Kijk hier voor onze adressen en telefoonnummers, wij leren je graag kennen!

Geen technische opleiding maar wel talent?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent! Schrijf je nu in bij Tempo-Team en omschrijf bij de motivatie jouw talent.