Assemblagemonteur vacatures

Assembleren en maken bij Tempo-Team Techniek!

Aan de slag in de assemblage als monteur of medewerker? Veel ervaring of nieuw in je carriere als assemblagemonteur? Dat maakt voor ons niet uit, wij helpen je graag op weg met je loopbaan als assemblagemonteur. Neem een kijkje bij onze assemblagemonteur vacatures of neem contact met ons op voor meer info of als je gewoon nog vragen hebt. 

Altijd al willen werken in de techniek? Maar heb je (nog) niet de juiste papieren op zak? Geen zorgen! Wij hebben voor iedereen een passend Werk & Leer traject. Bekijk de opleidingen in de techniek » 

Aan de slag als assemblagemonteur?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die wij voor je hebben als assemblagemonteur? Lees verder over de verschillende vacatures of wat we jou kunnen bieden als je als assemblagemonteur aan de slag gaat bij een bedrijf wat bij jou past!

Voor direct meer informatie over de mogelijkheden als assemblagemonteur, neem contact op met één van onze collega’s en we helpen je gelijk verder!

Wat krijg je nou van ons dan?

Een baan voor langere tijd, met mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen in je loopbaan als assemblagemonteur. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Bij geschiktheid een direct detacheringscontract van een jaar
  • Baangarantie voor lange tijd als assemblagemonteur
  • Verschillende aanbod van banen waar je uit kunt kiezen
  • Opleidingen en cursussen om jezelf (verder) te ontwikkelen als assemblagemonteur
  • Salaris aan de hand van jouw kennis en ervaring

Verschillende mogelijkheden voor jou als assemblagemonteur

Ben je al jaren aan het werk als assemblagemonteur en ben je op zoek naar een volgende stap in je carriere? Of heb je nog geen ervaring, maar wel de juiste motivatie om aan de slag te gaan als assemblagemonteur? Wij drinken graag een kopje koffie, thee of fris met je. Waar en wanneer jij wilt. Om jou te helpen aan de baan als assemblagemonteur waar jij naar op zoek bent.

Neem contact op voor jouw volgende stap als assemblagemonteur

We werken samen met opdrachtgevers binnen het hele land en hebben ook vestigingen in verschillende delen van het land. Wil je een keer langs komen om de mogelijkheden voor jou als assemblagemonteur te bespreken of bel je liever? Kijk op deze pagina voor onze adressen en telefoonnummers en laten we die gave technische baan als assemblagemonteur voor jou regelen!

Geen technische opleiding maar wel talent?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent! Schrijf je nu in bij Tempo-Team en omschrijf bij de motivatie jouw talent.