Installatietechniek

Installatietechiek: dé ruggengraat van maatschappelijke verandering.
Zonder installatietechniek komt de energietransitie niet van de grond. De warmtepompen of zonnepanelen komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Kijk bijvoorbeeld hoe afhankelijk ziekenhuizen zijn van installaties, of onze infrastructuur... Ons land zou een chaotisch zooitje zijn zonder installatietechniek! 
Kortom, er is bijna geen thema te verzinnen waar installatietechniek géén rol speelt.

Echt vakmanschap is ongelooflijk cruciaal voor onze samenleving en wordt enorm gerespecteerd. Kies jij dus voor installatietechniek, dan ben je écht lekker bezig ;)

(Installatie)techniek is een vitale sector die altijd zal blijven bestaan. Het veld beweegt natuurlijk wel door innovaties: tien jaar geleden was het ICT-component bijvoorbeeld niet aan de orde, nu is dit ondenkbaar. Al met al is techniek de essentie van wat we nodig hebben voor een positieve toekomst.

Wil jij naast een goed salaris en een goed arbeidsmarktperspectief, ook een bijdrage leveren aan de maatschappij en Nederland helpen verduurzamen?

De recruiters of intercedenten van Tempo-Team moedigen jou met veel enthousiasme aan, en helpen je in alles wat je nodig hebt: een vaste of tijdelijke baan, de juiste papieren, bij een installatiebedrijf waar jij veel werkplezier hebt.
Heb je het toch niet helemaal naar je zin, dan kun je áltijd op ons rekenen om de situatie beter te maken.

Werken als installatiemonteur

Installatiemonteur in de techniek?

Geen dag is hetzelfde als je werkt als installatiemonteur. De aanleg van technische systemen, het oplossen van allerlei problemen met bekabeling en technische systemen. Kortom, je denkt voortdurend na over allerlei technische kwesties. Soms werk je alleen, maar bij grote projecten werk je in een team van installatiemonteurs om samen de klus te klaren. Uitdagingen genoeg dus.

Wat we jou te bieden hebben als installatiemonteur

We hebben doorlopend vacatures voor installatiemonteurs. Concreet zijn we namens onze opdrachtgevers op zoek naar cv-monteurs (dik- en dunwandig), loodgieters en servicemonteurs. Via Tempo-Team ga je aan de slag bij grote landelijke bedrijven, kleine of middelgrote bedrijven (zoals bouwbedrijven, elektrotechnische bedrijven, loodgieters en installateurs). We houden rekening met jouw wensen en situatie, zodat we een passende werkplek voor je vinden. 

Zonder installatiemonteurs geen groei mogelijk

Dat veel van onze opdrachtgevers in de installatietechniek vacatures hebben, komt omdat ervaren installatiemonteurs moeilijk te vinden zijn. Tempo-Team heeft gelukkig een groot netwerk met opgeleide en gecertificeerde installatiemonteurs. Dit netwerk willen we natuurlijk uitbreiden om zoveel mogelijk installatiemonteurs op weg te helpen naar de best passende baan. Ook als je niet veel ervaring hebt als installatiemonteur, willen we graag met je in gesprek. Waar nodig bieden we je een opleiding/cursus om op het niveau te komen wat je graag wilt als installatiemonteur.

Verschillende mogelijkheden als installatiemonteur

Wij staan bekend om flexibiliteit in combinatie met jouw wensen en situatie. Wil je een parttime baan als installatiemonteur of toch een fulltime baan? Zoek je tijdelijk werk of ben je op zoek naar vastigheid? Vertel ons je wensen en situatie en wij gaan jou matchen op de passende baan voor jou. Zelfs als je niet heel veel ervaring hebt als installatiemonteur, zijn er vaak nog mogelijkheden. Opleidingen en cursussen kunnen we je bieden als je jezelf graag wilt ontwikkelen als installatiemonteur.

Vacatures installatiemonteur in heel Nederland

Wij werken samen met bedrijven in de techniek in verschillende delen van Nederland. Ook in jouw regio hebben we ongetwijfeld vacatures als installatiemonteur. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Tilburg en Zwolle zijn steden waar we regelmatig vacatures voor installatiemonteurs hebben. Maar ook in steden als Nijmegen, Eindhoven, Almere, Arnhem, Enschede en Breda zoeken we regelmatig mensen. Vind vandaag nog een baan tussen onze vacatures als installatiemonteur of neem contact op met één van onze vestigingen!

Geen technische opleiding maar wel talent?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent! Schrijf je nu in bij Tempo-Team en omschrijf bij de motivatie jouw talent.