Werknemers uit het buitenland aannemen

Soms vind je in Nederland niet de werknemer die je zoekt. Maar zijn die werknemer(s) wél te vinden in een ander Europees land. Daar komt natuurlijk best wat bij kijken! Hoe lekker is het dan om samen te werken met een partij die weet hoe het werkt. De werknemers naar Nederland haalt en aan het werk zet, en alles regelt wat daarbij komt kijken. Drie keer raden.. Die partij zijn wij!

Wij werven, selecteren én detacheren kandidaten die aan de slag gaan in de food, logistiek, tuinbouw en productie. En alles wat er geregeld moet worden, regelen we.

Wat doet Tempo-Team precies?

Tempo-Team neemt de touwtjes voor je uit handen. Lekker, toch? Dat betekent: wij zoeken voor jou de beste kandidaten en controleren of hun papieren in orde zijn. Klopt alles? Dan zorgen we voor vervoer naar Nederland en een woning. Eenmaal in Nederland wordt alles tot in de puntjes geregeld. Dus ook het woon- werkverkeer en de administratie. Hebben we iets nog niet genoemd? Oja, een eventuele taalbarrière, daarvoor bieden we cursussen Nederlands aan. Check!

Betrouwbaar en geen verrassingen

Tempo-Team is gecertificeerd volgens de ISO-9001-kwaliteitsnorm én in het bezit van een NEN 4400-1-certificering door de onafhankelijke Stichting Normering Arbeid. Dit betekent dat alles gecheckt is en dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Waarom samenwerken met Tempo-Team?

  • Wij weten waar we de beste kandidaten vinden
  • Intensieve begeleiding, complete ontzorging voor jou
  • Hulp bij eventuele taalbarrière
  • Vervoer en woning wordt geregeld
  • Gecertificeerd volgens de ISO-9001
  • In het bezit van NEN 4400-1-certificering
  • Geen risico op naheffingen en/of boetes

Werknemers uit het buitenland?

Wij regelen het van a tot z, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.