Buitenlandse werknemers

EU-Flex, een onderdeel van Tempo-Team, is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van arbeidsmigranten uit verschillende Europese landen die tijdelijk in Nederland werken en verblijven. De focus ligt met name op food, logistiek, tuinbouw en productie.

Wat regelen wij voor je?

EU-Flex verzorgt de werving en selectie in het buitenland, de controle van de papieren, het vervoer naar Nederland, tijdelijke huisvesting in Nederland, woon-werkvervoer, begeleiding met het overbruggen van de taalbarrière en de volledige administratie.

Wat heeft EU-Flex je te bieden?

‘Lange afstand’ flexwerkers, voornamelijk Poolse flexwerkers, komen voor een vooraf afgesproken periode naar Nederland om hier te werken en te wonen. EU-Flex is volledig faciliterend bij de aanvraag van Poolse flexwerkers.
Grensarbeiders zijn woonachtig in de grensstreek van Duitsland of België en reizen dagelijks naar hun werk in de grensstreek van Nederland.

Zoek je een betrouwbare organisatie?

Tempo-Team is gecertificeerd volgens de ISO-9001-kwaliteitsnorm én in het bezit van een NEN 4400-1-certificering door de onafhankelijke Stichting Normering Arbeid. Zo weet je zeker dat alle werknemers ingezetenen van de Europese Unie zijn in Nederland. Naheffingen of boetes achteraf zijn uitgesloten.