De ondernemingsraad van Tempo-Team

Heb je een toffe werkplek gevonden, maar blijkt niet alles helemaal lekker te lopen wanneer je bent gestart? Super zonde, maar geen man over boord. Het komt allemaal goed. Heb je een klacht, opmerking of idee over je werkplek? Klop aan bij de ondernemingsraad van Tempo-Team, dan gaan zij voor jou aan de slag.

De ondernemingsraad, wat is dat precies?

Er komen dagelijks briljante ideeën, vervelende klachten en andere zaken binnen bij Tempo-Team; dat is geheel normaal. Het liefst gaat Tempo-Team hier zelf gelijk mee aan de slag, maar dat is niet altijd mogelijk. Daarom is er een team, een ondernemingsraad, die deze taak op zich neemt. Zij gooien alle input van de werknemers op tafel, komen met nieuwe ideeën en nemen beslissingen.

Heb jij dus een klacht, een opmerking of een geniaal idee? Zeg het tegen de ondernemingsraad!

Wat heeft de ondernemingsraad al bereikt?

Een grote bak met boeiende, soms complexe, input van werknemers. Daar heeft de ondernemingsraad de afgelopen jaren veel aan gehad. Er zijn een aantal dingen flink aangepakt. Zo kun je nu super makkelijk je klachten doorgeven en kun je bijvoorbeeld veel simpeler je salaris checken. Wel zo makkelijk!

Klinkt de omschrijving van de ondernemingsraad als muziek in je oren? Dan heb je geluk! Want je kunt namelijk ook zelf een plek veroveren in de ondernemingsraad.