Veelgestelde vragen Uren declareren in Mijn Tempo-Team

Je hard gewerkte uren declareren? Dat doe je in jouw Tempo-Team account. Wil je weten hoe? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Inloggen Mijn Tempo-Team

 • Hoe log ik in?
  1. Ga naar www.tempo-team.nl en klik rechtsboven op ‘Inloggen’
  2. Als je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt, kun je direct inloggen. Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ of ‘gebruikersnaam opvragen’.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Het kan zijn dat je je wachtwoord bent vergeten. Om een nieuwe aan te vragen, klik je bij het inloggen op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ben je je gebruikersnaam vergeten? Klik dan op ‘gebruikersnaam vergeten’ en je krijgt van ons een e-mail met je gebruikersnaam.

 • Ik heb geen toegang tot internet

  Heb je geen computer met internet (thuis of op je werk)? Meld het dan even bij je leidinggevende. Hij of zij kan wellicht toegang tot internet voor je regelen. Je kan ook gemakkelijk de app gebruiken op je tablet of smartphone.

Urendeclaratie indienen

 • Hoe dien ik een urendeclaratie in?

  Op desktop: bekijk hier het stappenplan.
  In de Tempo-Team NL app: bekijk hier de instructievideo.

 • Hoe zie ik of ik mijn declaratie juist heb ingediend?

  Om te zien of je je uren goed hebt ingediend, controleer dan de status van je declaratie in je account. Als er achter je declaratie ‘nog indienen’ staat, dan betekent dit dat je de declaratie nog moet versturen. Staat er niets? Dan is je declaratie al verzonden.

Declaratie inzien

 • Waar kan ik mijn declaraties vinden?

  Alle urendeclaraties zijn zichtbaar onder het tabblad ‘declaraties’. Dit zijn zowel ingediende declaraties als tussentijds opgeslagen declaraties.

 • Wat is de status van mijn declaratie?

  Kijk in de app even onder het tabblad ‘declaraties’, en  zoek de declaratie op in het weekoverzicht. Achter de declaratie wordt de status weergegeven. Als er staat ‘nog indienen’, dan moet je de declaratie nog versturen. Staat er niets achter de declaratie? Dan is je declaratie al verzonden.

 • Ik werk bij verschillende bedrijven. Waar staan al deze declaraties?

  Deze staan in één overzicht onder het tabblad ‘declaraties’.

Ziek melden

 • Ik ben ziek. Waar kan ik dat melden?

  Ai, dat is vervelend! Meld je op tijd ziek in je account door te klikken op ‘gezondheidszaken’. Hier zie je ‘nieuwe ziekmelding’ staan. Door daarop te klikken, meld jij je ziek. Vergeet niet om ook je leidinggevende te bellen! Zodat hij of zij direct op de hoogte is en misschien vervangen kan regelen!

Zoek een vestiging

Zoek je een vestiging van Tempo-Team in de buurt? Deze vind je in ons overzicht!