Werken met mensen: jij zet je graag maatschappelijk in! 🧑‍🤝‍🧑

Werken met mensen, dat is dus écht iets voor jou. Tof! Nu alleen nog even uitvogelen wat je dan precies het leukste vindt. Wil jij het liefste mensen helpen in een hotel, ouderen verzorgen in het verpleeghuis of toeristen informeren als reisleider? Er zijn een heleboel mensgerichte beroepen! En het leukste daaraan…? Jij maakt dagelijks andere mensen blij!

We hebben alvast de sectoren en leukste vacatures voor je op een rij gezet. Wel zo makkelijk. Bekijk snel of er iets voor je tussenzit!

Waar kan ik aan het werk met mensen? Dit zijn de vakgebieden:
Zorg Horeca en catering Onderwijs
Sales Alle vakgebieden  

Wil je als eerste op de hoogte zijn van die mooie baan?

Stel dan een vacature-alert in met de functietitel waar jij je goed bij voelt. Zo ga je nog sneller aan de slag!

  • Wat zijn mensgerichte beroepen?

    Mensgerichte beroepen zijn beroepen met veel sociaal contact. Je moet er dus van houden om bezig te zijn met mensen en met hen te praten. De beroepen die hieronder vallen zijn onder andere: verpleegkundige, reisleider, leraar, loopbaancoach of dokter. Lees er hier alles over.

  • Wat zijn maatschappelijke beroepen?

    Maatschappelijke beroepen zijn beroepen waarmee je bijdraagt aan de maatschappij. Dit zijn dus vaak beroepen die te maken hebben met mensen. Maar eigenlijk bij al het werk dat je uitvoert, draag je bij aan de economie en maatschappij. Wil je werken met mensen? Check dan hier vacatures!

  • Waar werk je als je werkt met mensen?

    Dit verschilt heel erg per vakgebied en functie. Je kan bijvoorbeeld in het ziekenhuis werken, maar ook in een hotel, café of op reis. Benieuwd naar de functies? Check ze hier!