Andere merken van Tempo-Team

JMW, Otter Westelaken, Sparq en Select AV: organisaties die ook onder Tempo-Team vallen. Merken die bijvoorbeeld specialistisch personeel zoeken en vinden. Van technische vakmensen tot personeel voor de audiovisuele branche.

JMW horeca uitzendbureau

Flexibel en gastvrij horecapersoneel. Dat regelt JMW, door heel Nederland. Dagelijks genieten duizenden mensen van de service van JMW-medewerkers. Het verwelkomen van gasten, het bereiden van een heerlijk diner of het serveren van een feestelijk drankje; JMW-medewerkers draaien er hun hand niet voor om.

Ook heeft JMW eigen trainingsprogramma's voor de medewerkers, zodat ze de beste koffies serveren, de mooiste gerechten maken en jou alles kunnen vertellen over de nieuwste wijnen. Kies bijvoorbeeld uit een koksopleiding, een barista-training of een wijntraining. JMW verzorgt het tot in de puntjes. 
Naar de website van JMW

SPARQ

Ontvangst van je bezoekers is belangrijk: bij SPARQ. SPARQ maakt van elk bezoek een beleving. Ze springen bij wanneer nodig en hebben oplossingen van strategisch tot operationeel niveau zoals receptieposten, facilitaire servicedesks en gastvrouwen- en heren. 
Naar de website van SPARQ

EU-Flex

De beste kandidaten uit Europa voor jouw bedrijf: EU-Flex maakt het mogelijk. Ze zijn specialist in arbeidsmigranten voor Food, Logistiek, Tuinbouw en Productie. EU-Flex regelt alles: van het werven en selecteren tot het regelen van vervoer naar Nederland en een woning.

Otter-Westelaken

Otter-Westelaken is het technische uitzendbureau van Tempo-Team. ‘Hire character and train skill’ is het motto van hier. Zo richt Otter-Westelaken zich op technische vakspecialisten - monteurs, operators en techneuten die werk zoeken - met of zonder de juiste papieren, maar wél met de juiste motivatie en ervaring.
Meer over Otter-Westelaken

Ontdek onze branches