Andere merken van Tempo-Team

Naast onze brede dienstverlening onder de naam Tempo-Team, bieden we ook specialistische HR-dienstverlening onder eigen namen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanvullende dienstverleningsconcepten en zelfstandige merken.

JMW

JMW

Zoekt u flexibel en gastvrij personeel? JMW voorziet in hoogwaardig horecapersoneel door heel Nederland. JMW-medewerkers bepalen de beleving van tienduizenden gasten per dag. Zij verwelkomen gasten op een evenement, bereiden een heerlijk diner of serveren een feestelijk drankje.

Naar de website van JMW

SPARQ

Sparq

SPARQ is specialist in het realiseren van een onderscheidende bezoekbeleving. SPARQ richt zich daarbij op advies en de inzet van mensen die bij de ontvangst van bezoekers het verschil maken. SPARQ biedt oplossingen voor telefoon- en receptieposten, facilitaire servicedesks en gastvrouw- / gastheerdiensten, van strategisch tot operationeel niveau.

Naar de website van SPARQ

Mailprofs

mailprofs

Mailprofs is marktleider in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van flexwerkers voor de DIV-, repro-, couverteer-, document- en facilitaire omgeving.

Naar de website van Mailprofs

EU-Flex

EU-Flex werft en selecteert kandidaten die net over de grens in België en Duitsland wonen, alsmede kandidaten uit Polen. Deze kandidaten spreken we allemaal in hun eigen taal aan.

Select AV

Select AV

Select AV verzorgt brede personeelsinvulling in de audiovisuele branche. Het vertrekpunt is operationele kennis en ervaring, doordachte man-planning en een zorgvuldige personeelsbemiddeling op tijdelijke projectbasis en/of in dienstverband. 

Naar de website van Select AV

Work4Women

Work4Women

Work4Women is een initiatief van Margriet en Tempo-Team. Het is het eerste uitzendbureau dat volledig gespecialiseerd is in het verhogen van de arbeidsparticipatie van vrouwen. Dat doen ze door vrouwen te adviseren en te begeleiden naar werk.

Naar Work4Women

Otter-Westelaken

Otter-Westelaken | tempo team

Ieder bedrijf heeft een continue behoefte aan goed opgeleide technische vakmensen zowel nu als in de toekomst. Otter-Westelaken kan u hierin ontzorgen en het gehele proces voor u begeleiden, zonder dat u hierin risico's hoeft te nemen middels bijvoorbeeld arbeidscontracten gedurende de opleiding van de 'flexwerker'.

Meer over Otter-Westelaken

Maxon

Maxon IJzersterk team

Technische vakmensen in de scheepsbouw, constructie- én installatietechniek, maken er werk van via Maxon Project Support. De flexwerkers van Maxon vormen keer op keer het verschil bij ieder technisch project.

Meer over Maxon