De beste vakantiebanen van 2022: lachend geld verdienen in jouw vakantie!

Het is vakantie☀️! Dat betekent dat jij je niet meer druk hoeft te maken om hoofdstuk vijf van wiskunde of wie er ookalweer koning van Spanje was in 1865. Handdoekje klaar, chillen maar! Feesten op de leukste festivals, de hele dag scrollen op TikTok📱 ennnn… je bankrekening flink aanvullen. Wij hebben de leukste en de best verdienende vakantiebanen op een rij gezet😍. Maakt de keuze makkelijker. Ga je voor toeslag bovenop je salaris? Of ga jij voor de ultieme cv boost? En nog belangrijker… Deze vakantiebanen zijn lekker bij jou in de buurt.

Alle vakantiebanen!

Een vakantiebaan in de logistiek. Pakketten, dansen op muziek en geld op geld.  

Oortjes in en go! Op de lekkerste beats (of lekker Nederlandstalig, wij oordelen niet) verzamel jij orders in het magazijn. Jouw stappenteller weet niet wat hem overkomt. De logistiek is een van de grootste branches van Nederland. Niet gek dus dat ze ontzettend veel vakantiebanen hebben. Maar deze branche heeft veel (hele aantrekkelijke) voordelen . Dit is namelijk de branche waar jij mega snel casht. Waarom? Dit is de branche van de toeslagen! Soms wel tot 100%. Reken dan maar eens opnieuw dat uurloon uit. 😱Voorbeeldje! Bij PostNL of Bleckmann. Lekkere vakantiebaan dus. Maarrrr… wel eerst nog even werken. Handen uit de mouwen. En dat doen we in de logistiek met een dansje. Muziek aan en gaan. Ondertussen loop jij naar het volgende schap. High-Five! 

Een vakantiebaan in de zorg. Klaarstaan voor een ander + een boost voor jouw cv! 

Doe jij een opleiding in de richting van de zorg (en welzijn)💪? Wist jij dat jij al ervaring op kunt doen tijdens jouw vakantie? Lekker voor jouw cv. Deze banen zijn vaak niet heel bekend. Wel mega bijzonder! Denk aan vakantiewerk als verpleegkundige, helpende of verzorgende. Deze vakantiebanen hebben twee bijzondere voordelen. Jij staat voor een ander klaar 💙. Fijn voor cliënten én een goed gevoel voor jou. Want wat is nou lekkerder dan slapen in versgewassen beddengoed? Juist. Helemaal niks! En dit heerlijke gevoel breng jij cliënten. Tegelijkertijd boost jij jouw cv. Leuk voor later 😉 Ben jij klaar met je studie? Wil jij later in een verpleeghuis of ziekenhuis werken? Dan heb jij 100% een streepje voor door jouw opgedane ervaring. 

Vakantiebanen in productie. Taarten bakken en auto’s maken.

Gelukkig hoef je zelf geen baktalent te zijn om koekjes van de band af te kunnen eten tijdens jouw werk. In de productie scoor je daar ook nog eens toeslagen tot dubbel je salaris mee! Pak jouw zomer door het toevoegen van de kers op de taart bij Goedhart of door het voeren van kwaliteitschecks van Maltesers bij Mars. We verklappen alvast: zo vers zijn ze het knapperigst 😉. 

Duik jij liever in de technische wereld van auto onderdelen of luxe yachts? Druk dan maar op die rem❌en kom meehelpen in de productie van de nieuwe BMW mini. 

Een vakantiebaan in de productie is een ervaring die jij niet snel gaat vergeten. Jouw Spaanse collega's delen de lekkerste hapjes tijdens de lunch en van jouw oudere collega's hoor jij de beste moppen. De productie sector is gevuld met diverse, gezellige en hardwerkende collega's die jou met open armen ontvangen én de fijne kneepjes van het vak gewoon op de werkvloer leren. Laat die BBQ's🍖 maar komen in de zomer!

Een vakantiebaan in de horeca. Maar dan 2.0

De horeca vakantiebanen. We horen je denken: ’Leuk, maar die kende ik al..😪'. Weten we! Daarom hebben wij de horeca 2.0 vakantiebaan! Hier komt echt alle gezelligheid bij elkaar op één plek. Tromgeroffel! Een horeca vakantiebaan op een evenement! Nee! Geen standaard cafe, chique restaurant of een hotel dus. Jij rockt op een groot feest. Drankjes serveren terwijl je lekker mee danst op de muziek. Zie jij jezelf al staan? Werken in een ontspannen sfeer en mensen blij maken. Dat is werkplezier. Jij ziet de voor- en achterkant van een evenement. En staat niet raar te kijken van een bekend persoon hier of daar. Onze aanrader van 2022? Een paar van de grootste evenementenlocaties in Nederland dit jaar zijn: De Floriade, Johan Cruijf Arena of RAI! Uitbetaald krijgen en tegelijkertijd aanwezig zijn tijdens een Ajax-wedstrijd of het nieuwe concert van jouw favoriete band.Toch liever in een beachclub staan? Eerst knallen. Daarna chillen op het strand met je vrienden. Heerlijk! Neem een kijkje tussen alle horeca vakantiebanen!

Benieuwd naar de sfeer bij onze topwerkgever Goedhart? Check de video en maak kennis met jouw nieuwe collega's!