Direct aan de slag met een vast contract via Tempo-Team? Ja, dit is mogelijk!

Een vast contract ofwel een contract voor onbepaalde tijd genoemd, zegt het eigenlijk al! Een vast contract is een contract zonder einddatum. Is dat even lekker!

Ga direct aan de slag bij één van onze fijne opdrachtgevers met een vast contract! Jij kan jouw contract ophalen bij onder andere Calvin Klein, Coop, Kwantum, BCC, Leen Bakker, Arrow, en DHL. Jouw vaste contract ligt klaar om ondertekend te worden. Benieuwd wat een vast contract jou te bieden heeft? 👀

HOPPAAA, door naar die vaste contracten!

Alle vaste contracten!

Dit is waarom jij een vast contract wil. We zetten de 5 voordelen voor je op een rij📃

Een vast contract geeft je vastigheid en zekerheid. Klinkt dit jou al, als 🎶 in je oren? Dan hebben we nog wat voordelen voor je op een rijtje gezet: 

  1. Een hypotheek aanvragen: Een eitje met een vast contract! Wel zo fijn in de huidige huizenmarkt! Jouw vaste contract biedt de bank meer zekerheid. Stop die lening maar in je zak en koop een nieuw paleisje🏡. 

  2. Auto leasen: Altijd al jouw droomauto willen leasen?🚗 Met een vast contract maak jij deze droom sneller werkelijkheid dan met een tijdelijk contract. Dit geldt voor alle nieuwe abonnementsvormen die jij wil afsluiten. Kortom een vast contract = financiële zekerheid.

  3. Meer werkplezier: Een vast contract verhoogt het werkplezier van zowel werknemer als werkgever. Jullie hebben er beide alle vertrouwen in dat dit een match is! Kom maar door met die fijne werkrelatie.

  4. Kleinere kans op ontslag: Ontslagen worden? Dat kan niet zomaar. Jij kiest of je blijft of niet! Wanneer jij als werknemer naar behoren functioneert heb jij niets te vrezen! 

  5. Doorgroeimogelijkheden: Een vast contract betekent dat een werkgever in jou wil investeren. Jullie kijken samen naar jouw ambities en interesses. Jou laten ze niet snel meer los! #lekkerbezig

Wil jij een vast contract? Dit zijn de 5 dingen die je moet weten over een vast contract!

Jouw werkgever mag jou altijd een vast contract aanbieden. Maar is dit niet het geval en ben jij nieuwsgierig wanneer jij recht hebt op een vast contract?
Wij zetten het voor je op een rijtje:

  1. Wanneer jij als werknemer meer dan drie opeenvolgende reguliere tijdelijke contracten hebt gekregen, zal jouw tijdelijke contract automatisch overgaan in een vast contract. 

  2. Als jij als werknemer langer dan drie jaar meerdere reguliere tijdelijke contracten bij jouw werkgever hebt gehad.

  3. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw werkgever jou na drie reguliere tijdelijke contracten geen vast contract wil aanbieden. Dit kan! De werkgever is je namelijk niet verplicht een vast contract aan te bieden. Helaas zullen jullie wegen hier dan scheiden.

  4. Heb jij een andere baan gevonden en wil jij jouw vaste contract opzeggen? Let dan op dat wanneer jouw nieuwe baan, door wat voor omstandigheden dan ook, niet door kan gaan, jij geen recht hebt op een WW-uitkering.

  5. Opzegtermijn, dit is onvermijdelijk bij een vast contract. Hoe lang dit is? Wettelijk is de opzegtermijn 1 maand tenzij anders afgesproken/overeengekomen in jouw contract. Dus zeg je voor de eerste van de aankomende maand op? Dan moet je minimaal die maand nog uitwerken. Maar… Jij hebt vast nog wat vakantiedaagjes die nog op moeten🏖️

Uitzendbureaus alleen maar tijdelijke contracten? Nee hoor! Lees hier hoe jij een vast contract bij Tempo-Team binnensleept.

Opvolgend werkgeverschap kan ervoor zorgen dat jij eerder kans maakt op een vast contract. Wanneer jij als werknemer eerst via een uitzendbureau hebt gewerkt maar later rechtstreeks in dienst komt bij de opdrachtgever is er sprake van opvolgend werkgeverschap. De werkgever wordt op papier anders maar het bedrijf waar je werkzaam bent en de werkzaamheden blijven hetzelfde. Hup sleep binnen dat vaste contract!

De regels met een tijdelijk contract als uitzendkracht zijn anders dan die direct bij de werkgever. Het uitzendbureau mag jou maximaal zes tijdelijk contracten geven in een periode van drie jaar. Maaar… bij Tempo-Team bieden we al vaste contracten aan vanaf dag 1! Solliciteer snel en wie weet geniet jij straks van de zekerheid die komt kijken bij een vast contract.

Kijk snel op de vast contract pagina en wie weet zit jouw nieuwe baan met gelijk een vast contract er tussen. LET’S GO.

Alle vaste contracten