“Successen moet je vieren” Zo zorgt Leen Bakker voor bakken vol werkplezier!

Sjoerd werkt al 22 jaar bij Leen Bakker en vertelt ons hoe het is om daar te werken. Wat zorgt er nou voor dat je elke dag met plezier naar je werk komt? Je leest het hier!

Luisteren ? Zeker weten

Bij Leen Bakker staat het team voorop. Het elke dag een beetje beter doen. Dat is waar ze voor gaan.  Je kan als medewerker een verbeterkaart invullen als je een suggestie hebt. Ook is er elke dag een dagstart om te bespreken wat er goed ging en wat er beter kan. En staan de deuren van de managers letterlijk altijd open. Jij kan als medewerker dus altijd je ei kwijt! Fijn toch? 

Af en toe een appelflap

Waardering is belangrijk voor je werkplezier. Gister kreeg het team nog appelflappen en worstenbroodjes. Waarom? Omdat iedereen zo lekker bezig is geweest!  Soms komt het voor dat het op de ene afdeling rustiger is dan op de andere. Collega’s helpen elkaar dan. Die flexibiliteit, beloont Leen Bakker!  Ook krijg je regelmatig een compliment en zetten ze je in de dagstart in het zonnetje. Hoe fijn is dat!

Geen dag is hetzelfde

Gevarieerd werken maakt je werk inhoudelijk uitdagend. Bij Leen Bakker zijn er genoeg afdelingen om te werken. Van een grote pergola van 3 meter tot kandelaren en kussentjes. Het staat allemaal in het magazijn en die kunnen niet in dezelfde truck gepickt worden. Maar er is nog meer, wat dacht je van expeditie,  retouren, locatiebeheer, inbound en  intern transport. Op elk onderdeel zijn weer andere competenties nodig. Werken bij Leen Bakker betekent dus lekker veel vaardigheden ontwikkelen. Bij Leen Bakker wordt je gecross-traint. Dat betekent dat je op meerdere afdelingen ingewerkt wordt. Zo is je werk nooit saai! 

Een schone en veilige werkomgeving voor iedereen

Een schone en veilige  werkplek maakt het fijner om elke dag naar je werk te gaan toch? Dat weten we hier wel zeker. Bij Leen Bakker is het magazijn echt opgeruimd en schoon.Verder kan je je ook veilig door het magazijn bewegen dankzij de duidelijk gemarkeerde looppaden. Zo wordt je niet van je sokken gereden op de drukke ‘snelweg’. Dat geeft rust!

Echt onderdeel van het team

Als flexwerker ben je echt onderdeel van het team. Daar zorgen ze wel voor! Leen Bakker neemt je mee  in alle beslissingen en krijgt dezelfde informatie als alle andere medewerkers. Ook ga natuurlijk mee met de teamuitjes en geniet je van de traktaties en extra’s. Iedereen telt mee! Hoe chill is dat 🤩

Denk jij dat werken bij Leen Bakker iets voor jou is? Bekijk de vacatures en solliciteer snel!

Bekijk de vacatures